Krimi28. oktober 2020

Efter corona-brøler: Nu undskylder Søren Brostrøm

Tidligere i dag dukkede en video op, der viste Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm glemme de gode corona-råd, mens han dyrkede fitness. Nu har han ganske opsigtsvækkende delt en video, hvor han påpeger sine fejl
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som direktør i Sundhedsstyrelsen har det ofte været Søren Brostrøm, der har givet gode råd under coronakrisen.

Det er således den 55-åride direktør, der har formanet os om, hvor vigtigt det er at spritte af, holde afstand og på anden vis mindske coronasmitten.

Men tidligere i dag dukkede der så en video op på B.T., der viste, at Søren Brostrøm ikke altid selv husker sine egne regler.

Videoen viste nemlig, hvordan Søren Brostrøm glemte at spritte udstyret af, mens han trænede i sit lokale fitnesscenter.

Videoen har nu ganske overraskende fået den 55-årige direktør til at påpege sine egne fejl.

I en video på Sundhedsstyrelsens Facebook-side lægger Søren Brostrøm sig fladt ned og indrømmer, at han selv flere gange har glemt både de gode råd og retningslinjerne:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/soeren_brostroem.jpg
 (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Søren Brostrøm. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

- Det kan være svært – og det er det også for mig, og det er ikke altid, jeg husker det, fortæller Søren Brostrøm i videoen.

- For et stykke tid siden var der flere gange nede i fitnesscentret, hvor jeg – fordi jeg havde travlt – har glemt at spritte instrumenterne af og spritte mine hænder af. Og det var der heldigvis én, der gjorde mig opmærksom på og tak for det, fortæller direktøren videre.

Han tilføjer, at episoden nu har fået ham til at være ekstra opmærksom, når han træner:

- Siden har jeg taget mig sammen og strammet mig an på det punkt, men jeg har også lavet andre ting, som var forkerte.

- Jeg har stået og hostet i hænderne, selv om jeg var på pressekonference og sagde til folk, at man skal hoste i ærmet, fortæller Søren Brostrøm blandt andet, inden han kommer med endnu et eksempel:

- Der er også nogle gange, hvor jeg har glemt at tage mundbind på, når jeg har rejst mig op og skulle på toilettet på en café.

- Det er klart, at jeg jo selvfølgelig er et forbillede, folk kigger på mig, og derfor skal jeg selvfølgelig tage mig ekstra meget sammen, og det vil jeg også gøre fremadrettet for at huske de gode råd og retningslinjer, lyder det til slut fra den 55-årige direktør i Sundhedsstyrelsen.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold