Krimi9. juli 2022

Efter Chicago-skyderi: Otteårig dreng kommer aldrig til at gå igen

En tæt ven fortæller, at familien er stærkt påvirket af tragedien

Mandag åbnede en 21-årig mand ild mod en stor menneskemængde under fejringen af USA's nationaldag. Her mistede syv personer livet, og 40 blev såret.

Blandt de sårede var den otteårige dreng Cooper Roberts, som var mødt op til paraden sammen med sin tvillingbror og deres forældre.

Det skriver mediet NBC News.

For hvad, der skulle have været en hyggelig familiedag, ændrede sig pludselig til at være det værst tænkelige mareridt.

Under skuddramaet blev både Cooper Roberts, hans bror Luke og hans mor Keely nemlig ramt af skud. Men værst gik det dog for otteårige Cooper Roberts.

– Cooper blev skudt i brystet og fik betydelige skader, herunder en overskåret rygmarv, fortæller Anthony Loizzi, som er ven af familien, til mediet.

Cooper Roberts blev derfor bragt direkte til hospitalet efter tragedien, og torsdag lød meldingen, at han var i "kritisk, men stabil" tilstand.

Dog fik familien også den nedslående melding, at han måske aldrig kommer til at gå igen på grund af de skader, han fik under skyderiet.

Coopers mor, Kelly Roberts, pådrog sig også skader, da hun blev ramt af skud i benet. Hun har gennemgået to operationer og er netop blevet udskrevet af hospitalet onsdag.

– Hun er bare en fighter, og det lyder som om Cooper har den del af hende i sig, for han kæmper så hårdt, som han kan, fortalte Anthony Loizzi.

Anthony Loizzi fortalte desuden til mediet, at familien er stærkt påvirket af tragedien, men at de fortsætter med at finde styrke hos hinanden.

Onsdag tilstod 21-årige Robert Crimo, at det var ham, der stod bag masseskyderiet i Highland Park nær Chicago.

Sponsoreret indhold