Krimi31. oktober 2022

Efter blodigt drama i Sønderborg: Seks anholdt

Politiet har mandag morgen anholdt seks personer i Sønderborg

Politiet måtte kort før klokken 20.30 søndag aften rykke ud til det centrale Sønderborg, hvor en 21-årig mand var blevet ramt af skud på Store Rådhusgade.

Den 21-årige blev indlagt på sygehuset, hvor han meldes uden for livsfare. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tidligt mandag morgen har politiet skredet til anholdelser i sagen, hvor der også efterforskes to brande, der fandt sted natten til mandag.

I alt er seks personer anholdt på to forskellige adresser i Sønderborg. Anholdelserne skete uden dramatik, oplyser politiet.

Senere mandag vil det blive vurderet, om de skal fremstilles i retten med henblik på varetægtsfængsling eller løslades igen.

Samtidig med meldingen om anholdelserne fremhæver politiet, at der er tale om en konflikt i det kriminelle miljø.

- Syd- og Sønderjyllands Politi ser meget alvorligt på hændelserne og vil samtidig gerne fremhæve, at hændelserne ikke har været rettet mod borgerne i almindelighed.

- Der har været tale om en konflikt i det kriminelle miljø i Sønderborg, siger politiinspektør Henrik Thrane Jensen i pressemeddelelsen.

Politiet udsendte natten til mandag et signalement af den formodede gerningsmand til skudepisoden på Store Rådhusgade.

Ifølge politiet var han iklædt mørkt tøj med en hætte over hovedet og sorte Adidas-sko med hvide striber og hvid sål. Han kom desuden kørende på en nyere mountainbike med et sølvfarvet skær.

Han kom kørende i retning fra Rådhustorvet og fortsatte efter skudepisoden ad Store Rådhusgade i en ukendt retning.

Politiet oplyste, at man ikke skal tage kontakt til gerningsmanden, hvis man ser ham. I stedet skal man henvende sig på telefonnummeret 114.

Her kan man også rette henvendelse, hvis man har videoovervågning, som kan være interessant for politiet.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyste mandag morgen, at det desuden søger vidner til to brande, som ikke kan afvises at have sammenhæng med skudepisoden.

Klokken 02.30 natten til mandag fik politiet en anmeldelse om en brand i en bil på en parkeringsplads på Nørager 6 i Sønderborg. Der skete omfattende skader på bilen.

Ni minutter senere - klokken 02.39 - fik politiet melding om en mindre brand på en restaurant på Kærvej i Sønderborg. Den blev hurtigt slukket af en patrulje, der ankom til stedet, oplyser politiet.

Sponsoreret indhold