Krimi21. august 2023

Drama på swingerklub: Gæst slog ansat og truede med at slå familie ihjel

En festlig aften på Tucan Club ved Kolding tog en uventet drejning, da en 21-årig mand pludselig udviste truende adfærd over for gæster og personale
En torsdag aften i swingerklubben Tucan. Ude på marken ligger Tucan. ©2015 Palle Peter Skov
Politiet måtte natten til søndag et smut forbi swingerklubben Tucan Club, hvor en gæst pludselig slog en ansat og udviste truende adfærd.
 Foto: Scanpix Denmark

Natten til søndag udspillede der sig et vaskeægte drama på swingerklubben Tucan Club ved Kolding.

Til et privat jubilæumsarrangement måtte personalet nemlig tilkalde politiet, da en 21-årig mand pludselig udviste aggressivt adfærd over for gæster og ansatte.

Det fortæller Mikkel Ross, der er vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, til JydskeVestkysten.

Nærmere bestemt modtog politiet en anmeldelse om, at den unge mand havde truet en kvinde med at slå både hende og hendes familie ihjel.

Den 21-årige gæst blev derfor bedt om at forlade stedet, men da det ikke passede ham, valgte han at give en ansat to kraftige slag i brystet.

Da politiet ankom til swingerklubben tog de derfor den 21-årige mand med, og han er nu sigtet for vold og trusler.

Torben Nielsen, der er ejer af Tucan Club, ærgrer sig over episoden, men samtidig understreger han, at det er yderst sjældent, at den slags sker på stedet.

– Det sker meget sjældent, at folk opfører sig sådan – ja, faktisk er den slags adfærd kun sket to gange hernede. Vi sørger blandt andet for, at ingen kommer fulde eller påvirkede ind, fortæller klubejeren og påpeger, at den ansatte er sluppet uden mén.

Sponsoreret indhold