Krimi6. maj 2019

Drama på ferieø: Endnu et lig fundet i kuffert

Politiet i Cypern fandt søndag ligdele i en sø. Fundet sættes i forbindelse med den officer, der har indrømmet at have taget livet af syv udenlandske kvinder og piger.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cyprus.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

På ferieøen Cypern hober ligdele sig efterhånden op. I weekenden fandt politiet nemlig endnu et lig proppet ned i en kuffert, før det var blevet smidt i søen.

- En forrådnet krop er blevet fundet. Liget kan ikke identificeret og befinder sig nu på et lighus i forbindelse med yderligere undersøgelser, siger politiet i en udtalelse ifølge nyhedsbureauet AP.

Kvindeliget blevet fundet i en sø tæt på Cyperns hovedstad Nikosia. Her blev der i sidste uge også fundet et andet lig, som også var proppet ned i en kuffert.

Flere hundrede mennesker samlede sig søndag ved søen for at tænde lys og lægge blomster for de to første ofre.

Den 35-årig militærmand Nikos Metaxas, som har siddet varetægtsfængslet siden midten af april, har erkendt at have dræbt fem migrantkvinder og to piger.

Børnene var angiveligt seks og otte år gamle, da deres liv på tragisk vis sluttede.

Nikos Metaxas er angiveligt Cyperns første seriemoder og har til politeit selv fortalt, at han har smidt tre af ligene i søen.

Indtil videre er fem lig blevet fundet, hvoraf to af dem er blevet identificeret. Der er angiveligt tale om to fillipinske kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/seriemorder.jpg
 Foto: MEGA

Det formodes, at den 35-årige mand er cyperns første seriemoder. (Foto: MEGA)

Myndighederne i Cypern frygter, at den 35-årige mand har mange flere liv på samvittigheden end de 7 drab, som han har tilstået.

I forbindelse med sin tilståelse har militærmanden forklaret, at han mødte kvinderne på nettet.

Han har yderligere fortalt, hvordan han kvalte den ene af kvinderne under sex.

På trods af militærmandens tilståelse har myndighederne endnu ikke rejst sigtelse i sagen.

Sagen har skabt stor kritik af politiet, da flere ikke mener, at sagerne om forsvundne kvinder er blevet efterforsket grundigt nok.

Det har medført, at Cyperns justitsminister har trukket sig tilbage, mens politchefen på den smukke ferieø er blevet fyret.

Sponsoreret indhold