Krimi6. maj 2021

Drama i vandet: Her bliver 6-årig næsten angrebet af en haj

En stranddag på Hawaii tog en uventet drejning, da en lille pige var millisekunder fra at blive angrebet af en haj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frygten for at en haj pludelig svømmer tæt på dig, mens du en varm sommerdag padler rundt i et azurblåt vand, sidder i de fleste.

Den frygt så en bare seksårig pige direkte i øjnene, da en dejlig stranddag på Kalama Beach på Hawaii i weekenden pludselig blev til et sandt mareridt.

Aheri Gouveia og hendes seksårige datter Anela Rezentes var som så ofte på stranden, men ingen anden stranddag havde været som denne.

"Jeg optog hende fjolle omkring, men lige pludelig pilede hun ud af vandet."

Moderen kunne på det tidspunkt ikke rigtig se, hvad det var den lille datter forsøgte at komme væk fra, men indså alvoren, da hun hørte den seksårige pige råbe "HAJ!".

Moderen fangede derfor det dramatiske øjeblik. På videoen kan man se den seksårige plaske omring i det lave vand, hoppe over en bølge, indtil hun vender sig om og ser, hvad der ligner en hale.

Moderen løb straks over til den desperate datter. En mand, der også var i vandet, så også det farlige rovdyr svømme omkring pigen.

- Min datter må have engle, der holder øje med hende.

Datteren kom nemlig til alt held ikke til skade.

Et lokalt medie skriver, at hajen må have været en sorttippet revhaj, som ofte kigger efter mad på det lave vand.

"Min sjæl forlod min krop. Jeg så en haj. Da jeg opdagede, at den var bag mig, ville jeg bare gerne løbe. Jeg var virkelig bange", sagde den lille pige til KHON2.

Sponsoreret indhold