Krimi14. juli 2023

Drama i Slagelse: Blev hun forsøgt kidnappet?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi undersøger en hændelse, hvor en kvinde angiveligt blev forsøgt kidnappet, mens hun var ude og løbe
En kvinde blev angiveligt forsøgt kidnappet i Slagelse. 
En kvinde blev angiveligt forsøgt kidnappet i Slagelse.
 Modelfoto: Ritzau Scanpix

Politiet hos Sydsjællands og Lolland-Falster undersøger lige nu en uhyggelig anmeldelse om et muligt kidnapningsforsøg.

Det skriver Sjællandske.

Episoden fandt sted fredag i sidste uge, hvor en kvinde var ude og løbe i en skov i Slagelse.

I vejkanten holdt en mand i en bil eller varevogn, og han forsøgte tilsyneladende at overmande kvinden, mens hun kom løbende.

Til Sjællandske fortæller kilder, at den kvindelige kondiløber er meget påvirket af episoden, der altså nu efterforskes af politiet:

– Vi kan på nuværende tidspunkt ikke vurdere, hvad der ligger bag hændelsen, og vi vil derfor fortsætte vores undersøgelser for at få dette afdækket, siger Nikolaj Bork, der er politikommissær i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Sjællandske.

Den nye sag kommer blot tre måneder efter, at en 13-årig pige blev kidnappet, mens hun uddelte aviser ved Kirkerup syd for Slagelse.

Pigen blev fundet et døgn senere i et hus, hvor en 32-årig mand på samme tid blev anholdt. Den 32-årige mand er nu sigtet i den sag, lige som han efter en intens efterforskning nu også er sigtet for drabet på Emilie Meng. Hun forsvandt efter en bytur i 2016.

Sponsoreret indhold