Krimi11. januar 2021

Drama i retten: Sag mod tv-kendis pludseligt stoppet

Sagen mod den tidligere tv-kendis er netop nu blevet afbrudt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/breaking.jpg
 Foto: Canva

En tilhører i salen, hvor en tidligere tv-kendis sidder tiltalt for at have sendt et tæskehold mod sin ekskæreste, har netop rejst sig op med en kritisk besked.

- Jeg har lige fået et opkald om, at jeg er smittet med coronavirus, sagde han med sved på panden.

Det sendte et gisp gennem retslokalet, og stort set alle iførte sig mundbind med det samme.

Dommeren meddelte, at sagen blev stoppet med det samme.

Hvad det betyder for det nærmere forløb omkring retssagen er endnu uvist, udover at sagen ikke genoptages i morgen.

Den kvindelige tv-kendis er tiltalt for at have instrueret fem unge mænd til at begå røveri og hærværk mod hendes tidligere kæreste.

Ifølge anklageskriftet havde hun udstyret de unge gutter med en strømpistol, et jernrør og et reb.

Tv-kendissen har siddet varetægtsfængslet 10. september. Hun nægter sig ligesom de fem unge skyldig i tiltalen.

Tv-værten skulle angiveligt have frygtet, at ekskæresten lå inde med nøgenbillede af hende, som han ville misbruge.

Sagen tog ifølge anklageskrifet sin begyndelse 15. februar sidste år. Aftenen forinden skulle tv-værten have overtalt sine nu medtiltalte til at begå røveri og hærværk mod ekskæresten på hans adresse i Svendborg.

Den skæbnesvangre februaraften skulle de fire drenge iført elefanthuer så have trængt sig ind i ekskærestens hus, hvor de i soveværelset vækkede ham med trusler og vold.

- Hvis du siger noget til nogen, eller hvis du flytter dig, så slår vi dig fandeme ihjel, sagde de unge dreng angiveligt ifølge anklageskriftet.

- Du skal takke ham for at han ikke slår dig ihjel, sagde de videre, ligesom en af dem slog en hånd gennem en skabslåge, hvorefter en af de andre drenge sagde:

- Næste gang er det dit ansigt.

Tæskeholdet kastede efterfølgende ifølge politiet ekskærestens iPad, iPhone, router og bilnøgler i et fyldt badekar og forlod ejendommen med flere hestepas, en bærbarcomputer og ekskærestens NEM-ID.

Efterforskningen har vist, at det angiveligt var en heftig konflikt mellem tv-værten og ekskæresten, der skulle have udløst den voldsomme handling.

Det viser blandt andet sms-beskeder.

Ifølge tiltalen begik den ene af de tiltalte sammen med to andre kammerater på 18 og 19 år et nyt overfald på manden 28. august, hvor det igen var den tidligere tv-vært der instruerede dem i, hvordan de skulle gøre.

Hun gav dem en strømpistol, et jernrør og et reb til at binde manden med. Ifølge tiltalen skulle han mishandles med de to våben, men da de tre unge nåeded hen til ejendommen opgav de at bruge deres medbragte våben.

Planen var også at ekskærestens nye samleverske skulle udsættes for vold.

De tre unge mænd trængte endnu engang iført deres elefanthuer ind i huset. Her tildelte de manden flere knytnæveslag i ansigtet, mens hans samleverske blev slået en gang i hovedet med knyttet hånd.

Da der er navneforbud i sagen er SE og HØR afskrevet fra at skrive tv-værtens navn.

Sponsoreret indhold