Krimi13. august 2022

Drama i Aalborg: Barn så far stikke mor med kniv

Et barn overværede fredag, hvordan hans far stak moren med en kniv på en parkeringsplads foran Kvickly
Knivstikkeriet fandt sted på en parkeringsplads foran Kvickly i Aalborgs Vestby, og eksparrets barn overværede det dramatiske overfald.n, mandag den 21. december 2020.
Knivstikkeriet fandt sted på en parkeringsplads foran Kvickly i Aalborgs Vestby, og eksparrets barn overværede det dramatiske overfald.
 Foto: Ritzau Scanpix

En kvinde blev fredag aften stukket i hånden af sin tidligere partner.

Knivstikkeriet fandt sted på en parkeringsplads foran Kvickly i Aalborgs Vestby, og eksparrets barn overværede det dramatiske overfald.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard, til Nordjyske.

Eksparret befandt sig på parkeringspladsen ved 21-tiden, hvor det var planen, at barnet skulle skifte hjem. Men af endnu ukendte årsager udviklede det sig til tumult, hvorefter kvinden blev stukket i hånden af den 29-årige ekskæreste.

Barnet befandt sig på det tidspunkt i bilen og overværede situationen. Det samme gjorde flere vidner, der greb ind. De forsøgte at tilbageholde den 29-årige mand, der herefter gik amok og smadrede forruden på kvindens bil. Herefter flygtede han i sin egen bil.

Flugten var dog kortvarig. Han blev kort tid efter pågrebet af politiet og forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdagen.

Sponsoreret indhold