Krimi3. juni 2020

Dræbte ved et uheld sin 5-årige søn: Her er fars hjerteskærende farvel

En far, der ved et uheld kørte sin 5-årige søn ihjel for to uger siden, gav i går et tårevæddet farvel, da sønnen skulle afsted på sin sidste rejste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-06-03_kl._07.58.53.png
 Foto: Privat

Da Doug Sproule fra Australien for to uger siden parkerede sin lastbil, skete der det der absolut ikke må ske. Han ramte til al rædsel sin søn, der på tragisk vis afgik ved døden.

Det skriver News.

22. maj trillede faren sin 100 tons tunge lastbil ind i familiens have efter en lang arbejdsdag. Hvad han ikke vidste var, at sønnen stod bag bilen.

Sønnen Harry blev ramt. Hurtigt blev der tilkaldt hjælp, men den lille drengs liv stod ikke til at redde, og han afgik senere ved døden af sine skader.

I går blev den lille dreng så begravet og her læste den sørgende far et rørende brev op til den afdøde søn.

 • - Dine første år var fyldt med eventur med lastbiler, traktorer og maskiner. Det stod klart for enhver, at du var meget tidligt af elskede dem. Du kunne udpege en Kenworth allerede, da du bare var tre år gammel, sagde han.

 • - Du brugte meget tid i haven, hvor du legede og arbejdede med os, og så gik du bare op og sov, når du lige følte for det. Nogle gange var du ikke de bedste steder, og vi var nødt til at holde et skarpt øje med dig. Vi har fundet dig i et dæk eller krøllet sammen i en værktøjskasse.

 • Dough Sproule talte om den lille dreng – den yngste af i alt fire børn – der havde fået navnet ”Road Train Harry”, fordi han altid tog med på ture på tværs af Australien sammen med faren.

  • - Du levede dit liv til det fuldeste, det var fyldt med eventyr med dine to brødre og en storesøster, som elskede dig højt.

  • - Du vil altid være her sammen med os. Din mor og far kommer til at savne dig. Vi kommer til at se dig igen. Vi ved, at du lige nu sidder i himlen.

  Sønnen ville ligesom faren gerne have været lastbilchauffør, når han voksede op.

  Sponsoreret indhold