Krimi21. marts 2019

Dræbte konen med håndvægt og støvsuger: Her er hans uhyggelige Google-søgninger

En 47-årig svensk mand er i dag blevet kendt skyldig i det brutale drab på sin 40-årige kone, der skete tilbage i juli sidste år

Det var særdeles brutalt, da en kvinde blev fundet død i en blodpøl i sit hjemme-fitness. I dag blev hendes mand idømt 18 års fængsel for drabet.

Med et støvsugerrør og en 18 kilo tung håndvægt som våben, tog den 47-årige mand på bestialsk vis livet af sin hustru. Det skriver Aftonbladet.

- Manden fik et raserudbrud og slog kvinden flere gange med støvsugerøret og den tunge håndvægt, siger byretsdommeren Anna Hannell.

Den 27. juli sidste år blev politiet kaldt til en adresse i Göteborg, efter naboer havde hørt en kvinde skrige.

Det første som mødte patruljen var den 47-årige mand, der var smurt ind i blod og som sagde til betjentene:

- Jeg håber, hun overlever.

Ved en obduktion blev det gjort klart, at kvinden døde som følge af gentagne slag med håndvægten.

Inden det havde han slået hende med et støvsugerrør. Både håndvægtene og røret fra støvsugeren havde efterladt synlige mærker på kvindens lig.

I retten var de da heller ikke i tvivl om, at manden havde til hensigt at dræbe, da han kastede sig ud i den dødelige vold mod konen.

Det var blandt andet på baggrund af søgninger på nettet, der afslørrede den uhyggelige sandhed, om mandens tanker om konens skæbne.

På en blok havde han skrevet: "Skaf dig af med hende". Og på nettet havde han blandt andet søgt på sætninger som 'hvordan føles det at dræbe nogen'.

I en pressemedelse kalder dommeren parrets forhold 'stormfuldt' gennem flere år.

- Undersøgelser tyder på, at han har overvejet at dræbe kvinden som en af flere muligheder. Imidlertid blev kvinden slået ihjel denne dag udløst af et brud mellem ægtefællerne, hvor manden fik et raseriudbrud og slog kvinden flere gange med støvsugerrøre og den tunge håndvægt'.

Den 47-årige mand erkendte at have udøvet dødelig vold mod sin kone, men påstår, at han ikke havde til hensigt at tage livet af hende.

null

Sponsoreret indhold