Krimi6. oktober 2022

Dræbt mand identificeret: To personer fremstilles i grundlovsforhør

60-årige Abdolhossein Geyem Ahwas blev stukket ihjel onsdag på gaden i Vejle. To personer vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør i forbindelse med drabet
En 60-årig mand blev onsdag stukket ihjel på Svendsgade i Vejle. To personer vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør i forbindelse med drabet.
En 60-årig mand blev onsdag stukket ihjel på Svendsgade i Vejle. To personer vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør i forbindelse med drabet.
 Foto: Presse-fotos

Sydøstjyllands Politi har nu identificeret den mand, som onsdag formiddag blev stukket med kniv i Vejle og døde.

Der er tale om den 60-årige Abdolhossein Geyem Ahwas, der boede på en adresse i Svendsgade i Vejle. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Mandens pårørende er underrettet.

Onsdag anholdt politiet tre personer, som det mistænkte at være involveret i drabet.

Nattens videre efterforskning har gjort, at den anholdte kvinde på 39 år og den anholdte mand på 49 år begge fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Kolding torsdag.

De sigtes begge for drab, og en anklager ventes at kræve dem varetægtsfængslet.

En 38-årig mand, som også blev anholdt, har politiet dog løsladt. Politiet oplyser ikke, om han sigtes for noget.

Politiet mener, at alle de involverede kender hinanden forud for knivstikkeriet onsdag i Svendsgade.

- Det er også fortsat vurderingen, at der er tale om et indbyrdes opgør i det miljø, hvor de alle færdes, skriver politiet.

Det var onsdag klokken 11, at politiet fik en melding om, at en mand var fundet på gaden og blødte. Manden blev fløjet med helikopter på sygehuset, men senere kunne politiet meddele, at han var afgået ved døden.

Ifølge politiet venter der nu en efterforskning, hvor der stadig er mange tekniske spor, der skal behandles. Der er også mange informationer fra den indledende efterforskning, der skal bearbejdes.

Derfor ønsker politiet ikke at dele yderligere oplysninger med offentligheden på nuværende tidspunkt, lyder det i meddelelsen torsdag. Anklageren vil derfor også kræve lukkede døre ved torsdagens retsmøde i Kolding.

Det fremgår ikke af politiets meddelelse, hvordan de anholdte forholder sig til sigtelsen.

Sponsoreret indhold