Krimi26. august 2022

Drabssag ved Skanderborg: Politiet har nu identificeret de afdøde

Politiet oplyser, at efterforskningen fortsætter, og derfor kan der fortsat være politi i området
Politi
Arkivfoto.
 Foto: Rigspolitiet

Fredag morgen kan Sydøstjyllands Politi oplyse, at der er sket en endelig identifikation af de afdøde i drabssagen, der fandt sted mellem Ry og Skanderborg, onsdag.

Identifikationen bekræfter politiets vurdering af, at der er tale om en 54-årig kvinde, en 55-årig mand samt kvindens tidligere mand på 58 år.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Det betyder, at politiets foreløbige vurdering om, at der er tale om, at kvindens tidligere ægtefælle, der er bosiddende i København, er kørt til gerningsstedet og har dræbt kvinden og dennes nuværende samlever på deres fælles bopæl og at han derefter har begået selvmord, nu anses for yderligere underbygget, lyder det.

Politiet påpeger, at den endelige identifikation af de tre afdøde ikke betyder, at efterforskningen afsluttes. Efterforskningen fortsættes nemlig med formålet om at finde frem til de forhold, der kan pege hen mod hændelsesforløbet.

Derfor vil der også være politi i området, når det er nødvendigt af hensyn til efterforskningen, lyder det.

Anmeldelsen indløb hos politiet onsdag klokken 16.30. Her lød det, at en mand var blevet fundet dræbt på adressen nær Skanderborg.

Ved politiets ankomst fandt man dog også den dræbte kvinde, og i forbindelse med efterforskningen fandt politihunde kvindens tidligere mand død i et nærliggende skovstykke.

De pårørende er underrettet.

Sponsoreret indhold