Krimi 28. juni

Dømt: Fik kæreste til at slå manden ihjel

En amerikansk kvinde er blevet dømt for at få sin kæreste til at slå sin mand ihjel. Drabsmanden fik en fladskærm og betalt sin kreditkortgæld til gengæld
Jamie Faith blev skudt og dræbt 9. oktober 2020. - Nu er hans kone dømt for at have fået sin kæreste til at dræbe ham, hvilket hun betalte et klækkeligt beløb for.

Jamie Faith blev skudt og dræbt 9. oktober 2020. - Nu er hans kone dømt for at have fået sin kæreste til at dræbe ham, hvilket hun betalte et klækkeligt beløb for.

Foto: Privat

Lejemord, utroskab, en høj livsforsikring, falske emails og en GoFundMe side.

Det lyder lidt som plottet i en amerikansk krimifilm, men er i virkeligheden en vanvittig sag fra USA, hvor der netop er faldet dom.

Her blev 49-årige Jennifer Faith dømt til fængsel på livstid for at have orkestreret mordet på sin mand.

Hun endte med at erkende sin skyld i en aftale, der sørgede for, at hun ikke ville blive dømt til døden.

Det skriver den texanske anklagemyndighed i en pressemeddelelse.

Skudt og dræbt på åben gade

9. oktober gik Jennifer og Jamie Faith tur med deres hund tæt på hjemmet i Oak Cliff, Dallas.

Parret nåede knapt at forlade deres hjem før en maskeret mand skød og dræbte Jamie Faith med hele syv skud - tre i hovedet, tre i torsoen og et enkelt i skridtet.

Drabsmanden stak efterfølgende af i en sort Nissan Titan, der havde et stort klistermærke i bagruden med "T" påtrykt.

Jennifer og Jamie Faith. Billedet stammer fra en GoFundMe side, der blev oprettet som hjælp til Jennifer Faith - pengene brugte hun på at betale sin kæreste for mordet på sin mand.

 

Foto: GoFundMe

Sørgende kone stod frem på TV

Kort efter drabet på Jamie Faith stod hans sørgende kone frem på TV, hvor hun åbent fortalte om, hvor ødelagt hun var efter mordet.

- Det har været forfærdeligt. Jeg er fuldstændig knust, sagde en grædende Jennifer Faith for rullende kameraer.

Hendes optræden fik da også ord med på vejen af anklageren i en pressemeddelelse om sagen.

- Ms. Faith spillede et dygtigt skuespil efter drabet på sin mand. Hun delte hulkende sin triste historie med medier og politi, og tog efterfølgende hjem for at planlægge sit cover-up, har anklager Chad Meacham udtalt i pressemeddelelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Manipulerede kæresten

Syv måneder før mandens død indledte Jennifer Faith et forhold med sin kæreste fra gymnasiet, Darrin Lopez.

De kommende måneder brugte Jennifer Faith på at overbevise Darrin Lopez om, at hun var i et forhold, hvor hun blev misbrugt fysisk og seksuelt.

Det gjorde hun blandt andet ved at oprette to falske mails i hendes mands og venindes navn, og havde derefter samtaler med Darrin Lopez, hvor hun udgav sig for at være dem.

Hun downloadede derudover billeder fra nettet, der viste skader på kroppen - hvilke hun foregav var skader, som Jamie Faith havde pådraget hende..

Jennifer Faith har i sin erkendelse indrømmet, at alle anklager om overgreb mod hende fra manden var falske, og at det var Darrin Lopez, der affyrede de dræbende skud.

Selv nægter Darrin Lopez sig skyldig i alle anklager om drab.

Betalte kæresten for drabet

Både før og efter drabet sendte Jennifer Faith penge og gaver til den anklagede morder.

Ifølge politiet kom de penge blandt andet fra en GoFoundMe side, som blev oprettet til fordel for den sørgende kone efter drabet på sin mand.

Godt en måned efter mandens død forsøgte Jennifer Faith ligeledes at indløse mandens livsforsikring på hele 629.000 dollars (svarer til mere end fire millioner danske kroner red.).

Pengene skulle ifølge beskeder mellem de to elskere blandt andet bruges på at få en bolig i Tennessee sammen.

Udover fængselsstraffen er Jennifer Faith blevet dømt til at skulle betale 6.500 dollars (45.000 kroner red.) til sin afdøde mands familie for begravelsesudgifter, og en bøde på 250.000 dollars (1,7 millioner kroner red.)

Sponsoreret indhold