Krimi12. juni 2019

Dømt: Far voldtog datter på bryllupsnat

Landsretten stadfæstede onsdag byrettens dom, hvor en 50-årig mand blev idømt to et halvt års fængsel for at voldtage sin datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2019-06-12_15_01_32-billeder.jpg
 Foto: Stockfoto

Det der skulle have været en lykkelig aften på en herregård i Kolding sidste år, endte i et mareridt.

Her voldtog en 50-årig mand sin datter på sin egen bryllupsnat.

I byretten blev faren idømt to et halvt års fængsel, men han ankede dommen til landsretten. Onsdag afsagde Vestre Landsret dom i sagen.

Her blev dommen præcis den samme som i byretten. Den 50-årige far, der allerede sidder varetægtsfængslet, kan se frem til at skulle afsone resten af dommen bag tremmer.

På bryllupsnatten trængte faren ind på datterens værelse og voldtog hende, selvom hun forsøgte at få ham til at stoppe flere gange.

- Det er et fuldstændig grotest scenarie, at man kan blive voldtaget af sin egen far til farens bryllup og i bryllupssuiten. Jeg har haft mange sædelighedssager, men jeg har ikke haft en med det scenarie. Det er meget usædvanligt, siger senioranklager Jesper Rubow til JyskeVestkysten.

Afgørende bevis

Under retssagen ved landsretten blev der især fra anklagerens side lagt vægt på en sms-udveksling mellem datteren og faren dagen efter bryllupet.

Her skrev datteren, at hun ikke ønskede kontakt med faren længere.

'Dét, du har udsat mig for, kan jeg ikke acceptere. Jeg bad dig pænt om at stoppe, du forsatte. Jeg råbte af dig, du forsatte. Jeg skubbede dig væk, du forsatte. Jeg slog dig, du forsatte,' skrev datteren.

Faren besvarede sms'en med en undskyldning.

- Datteren skrev ikke noget direkte om seksuelle overgreb i sin sms, men han svarer straks med at sige undskyld, og at han troede, det var en anden. Det er jo en grotesk reaktion, når der ikke der ikke stod noget direkte om et overgreb i hendes sms. Derfor kan jegikke se det anderledes, at han godt ved, hvad der er sket, siger seniroanklageren.

Den 50-årige mand forklarede, at han troede, at datteren var hans nye hustru, som han kastede sig over i bryllupssuiten.

Ifølge JyeskeVestkysten havde datteren ikke haft kontakt med sin far i over 20 år før brylluppet.

Sponsoreret indhold