Krimi9. juli 2020

Dobbelt drama: Karsten og Janni i to ulykker

På en ferie til Sydfrankrig har Karsten Ree og Janni Ree været involveret i to alvorlige bilulykker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ree_0.jpg
 Foto: Privatfoto

Mangemillionæren Karsten Ree og reality-hustruen Janni Ree har haft en begivenhedsrig ferie til Provence i Sydfrankrig.

På den 10 dage lange ferie har parret været involveret i to færdselsulykker.

SE og HØR har tidligere beskrevet, hvordan turen startede med et færdselsuheld på motorvejen ved grænsen mellem Tyskland og Frankrig. Her ramte ramte Karsten Ree en anden bil i høj fart. Men han heldigvis kom ingen til skade.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/karsten_ree_-_01.jpg
 Foto: Morten Thøgersen

Carsten Ree elsker at køre stærkt. Han har flere sportsbiler af mærket AC Cobra, der er særdeles sjælden og kostbar vogn. Her ses han til et motorløb i Danmark på en sikret bane. Foto: Morten Thøgersen

Men fire dage senere var den gal igen.

Onsdag aften i sydfranske middelalderby Callian susede Karsten Ree i sin toptunede sportsbil af mærket AC Cobra afsted på de lokale landeveje. Men ved en rundkørsel gik det helt galt.

- Jeg kører lige igennem og brager ind i en stor skulptur oppe på toppen af rundkørslen, fortæller Karsten Ree til SE og HØR, før hans kone Janni Ree overtager historien, mens hun forgæves forsøger at stoppe med at grine.

- Vi havde håbet på, at I (SE og HØR, red.) ikke havde hørt det, men den er god nok. Karsten har en Cobra nede i Frankrig, og så lavede han en ”Janni”, så han tog fejl af speeder og bremse.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/janni_5.jpg
 (Foto: Instagram (Janni Ree)

Janni og Karsten på en ferie. Foto: Instagram (Janni Ree)

- Det var ikke så godt, men han havde heldigvis lige taget sele på. Bilen pløjede gennem det hele og op i den statue. Ham der har lavet statuen er ikke glad, og bilen har det ikke godt. Den skal sendes til England og laves. Den ser ikke godt ud, lyder det fra Janni Ree.

En ambulance ankom til stedet for at tilse skadernes omfang. Den 75-årige tidligere ejer af de Blå Avis slap igen med skrækken.

Det er kun statuen, der er lavet en lokal anerkendt lokal kunster, der er blevet en smule fortørnet over den dansk fartbølles uheld.

Ægteparret fortæller til SE og HØR, at de nu har pakket deres Volkswagen Beetle og sat gps'en til whiskybæltet i Nordsjælland, og de håber på en rolig tur hjem.

Sponsoreret indhold