Krimi29. juni 2021

DMI: Nu kommer regnen

En front er allerede kommet til landet tirsdag, og der skrues godt op for regnvejret fra onsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170723-145630-pf-1920x1280we.jpg
 Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Tirsdag bliver endnu en varm sommerdag med op til 28 grader. Men fra onsdag vender vejret.

Det er ellers ikke meget nedbør, vi har fået på det seneste, og det kan ses på tørkeindekset. Så det er ikke helt skidt, at der kommer noget regn, hvis man spørger DMI.

- Der sikkert mange, der lige som jeg, har nydt den seneste tids sol og varme. Men når jeg er en tur i min lille kolonihave, kan jeg se mine planter hænger lidt med ørene. Tørkeindekset taler sit tydelige sprog, jorden er meget tør og trænger til vand, skriver meteorolog Klaus Larsen i en meddelelse.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det er begyndt

Allerede tirsdag morgen titter nogle regnfulde skyer frem over de sydvestlige egne af landet.

Fronten vil bevæge sig langsomt over landet, men mange danskere vil altså få en tør og solrig tirsdag, inden paraplyen skal findes frem igen, når den står på ustadigt vejr og kraftige byger.

- Så er det også slut, med undtagelse af Nordjylland, for onsdag kommer der regn til næsten hele landet, lyder fra det Klaus Larsen.

Og det bliver altså ikke bare en smule regn. Det kan ikke udelukkes, at der kan falde omkring 20 millimeter regn onsdag. Temperaturen bliver op til 24 grader.

Vand til blomsterne

Resten af ugen står den også på regnvejr og byger i store dele af landet.

Til gengæld kommer termometeret til at stå på omkring starten af 20'erne, så det bliver ikke helt koldt, bare fordi der kommer vand fra oven.

- Jeg vil se frem til, at jeg kan nyde en kolonihave, hvor blomsterne kan holde sig i længere tid, lyder det optimistisk fra meteorologen.

Sponsoreret indhold