Krimi6. oktober 2022

Det værste mareridt er nu virkelighed: Kidnappet familie fundet død

De californiske myndigheder var i går onsdag i højeste alarmberedskab, efter en familie bestående af far, mor, onkel og en otte måneder gammel baby blev kidnappet. Nu er alle familiemedlemmer fundet døde
Efter at være blevet kidnappet af en bevæbnet mand, er de fire familiemedlemmer nu fundet døde. nbsp;
Efter at være blevet kidnappet af en bevæbnet mand er de fire familiemedlemmer nu fundet døde.
 Foto: Politi

Den uhyggelige sag tog sin begyndelse mandag, da de fire familiemedlemmer blev kidnappet i Merced County, Californien. Nu er familien imidlertid fundet dræbt, og sagen er endt i en sand tragedie.

Det skriver flere medier, herunder CNN og The Guardian.

Ofrene er blevet identificeret som Jasleen Kaur, 27, Jasdeep Singh, 36, deres otte måneder gamle datter Aroohi Dheri, samt datterens onkel, Amandeep Singh, 39. Alle blev de ifølge politiet “taget mod deres vilje”, mens gerningsmanden truede dem med en pistol og tvang dem ind i en bil.

Tirsdag fik politiet et vigtigt gennembrud i sagen, da de identificerede den formodede gerningsmand – en 48-årig mand ved navn Jesus Manuel Salgado. Han havde kort forinden brugt et dankort, der tilhørte et af ofrene.

Da politiet forsøgte at tilbageholde den mistænkte i sagen, forsøgte han at tage sit eget liv. Derfor er han på nuværende tidspunkt indlagt på hospitalet, og meldinger fra politiet lyder, at den mistænkte har opført sig voldeligt.

Noget, der således vanskeliggør politiets arbejde, når de forsøger at gennemføre en afhøring.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det er denne mand, som politiet har anholdt i sagen.
Det er denne mand, som politiet har anholdt i sagen.
 Foto: Politi

Manden er ikke officielt sigtet i den voldsomme sag om den dræbte familie, og umiddelbart lader det på nuværende tidspunkt heller ikke til, at politiet kan lægge sig fast på et motiv – og efterforskningen kan således gå flere veje.

Sherif Vern Warnke i Merced County udtalte onsdag på et pressemøde, at han mistænker, at mindst endnu en gerningsmand er involveret i sagen:

– Vi har bare ikke nogen beviser, der bakker op om den påstand.

Frygtelig udvikling

Det var ved den nu dræbte families transportvirksomhed, at en mand pludselig dukkede op og tvang dem ind i en bil. Efterfølgende havde politiet ingen anelse om, hvad der var sket med de flere familiemedlemmer – og få dage senere blev de således af en bondemand fundet dræbte i et øde landområde.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke finde en forbindelse mellem den mistænkte og familien, ligesom det heller ikke er offentliggjort, præcis hvordan den lille familie er blevet er blevet dræbt.

Sponsoreret indhold