Krimi19. marts 2020

Designerbrands vil nu lave håndsprit

Det franske konglomerat LVMH, der står bag designerbrands som Dior, Louis Vuitton og Givenchy, vil nu bruge sine parfumefabrikker til at producere håndsprit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ki-ki-0002867.jpg
 Foto: Aller Media DK

Verden over er håndsprit blevet en eftertragtet vare. I sådan en grad, at hospitaler nu har måtte hyre sikkerhedsfirmaer, der skal sørge for, at egoistiske tyve ikke stjæler håndsprit med hjem til privaten.

Men nu kommer det franske modefirma LVMH til undsætning. The Hollywood Reporter skriver, at firmaet, der blandt andet ejer modebrands som Dior, Givenchy og Louis Vuitton, mandag omlagde produktionen på sine parfumefabrikker, så der nu produceres håndsprit.

Men du skal dog ikke forvente at kunne købe en flaske håndsprit med Louis Vuitton-logo på.

LVMH oplyser i en pressemeddelelse, at den producerede håndsprit bliver doneret kvit og frit til franske sundhedsmyndigheder og 39 franske hospitaler.

- LVMH har intentioner om at hjælpe med at mindske manglen på håndsprit i Frankrig og hjælpe et større antal mennesker med at fortsætte med at gøre det rette for at beskytte dem selv mod smitten af virus, lyder det i pressemeddelelsen.

I Frankrig er der mere en 5.000 smittetilfælde. Søndag lukkede Frankrig ned for alle "ikke-essentielle" offentlige steder såsom restauranter og biografer.

Sponsoreret indhold