Krimi3. februar 2023

Denne besked skrev forsvundne Nicola Bulley få minutter før hun forsvandt

For en uge siden forsvandt Nicola Bulley ud af det blå. Nu fortæller en ven, hvordan hendes sidste besked lød
45-årige Nicola Bulley har været forsvundet i over en uge. Nu har hendes ven afsløret, hvad hun skrev minutter før hun forsvandt.
45-årige Nicola Bulley har været forsvundet i over en uge. Nu har hendes ven afsløret, hvad hun skrev minutter før hun forsvandt.
 Foto: Privat

Der er stadig ingen tegn på, hvad der er sket med den 45-årige Nicola Bulley, der sidste fredag forsvandt og sidenhen ikke har vist tegn på at være i live.

En veninde til Nicole frygter, at hun er gledet under sin gåtur med sin hund i et område i St Michael’s on Wyre, Lancashire, og efterfølgende faldet i det mudrede vand og druknet.

Både politi, venner, familie og frivillige har stadig ikke fundet livstegn på familiemoren.

Nu beretter Mirror, at Nicola Bulley brugte sin mobil til andet end at deltage i et arbejdsmøde før hun forsvandt.

Klokken 09.01 loggede hun ind på telefonmødet, men få minutter før var hun i kontakt med en ven for at arrangere en aftale for sine to piger.

- Hun aftalte en legeaftale. Klokken 8.57 sendte hun en besked til en ven for at arrangere en te-aftale med pigerne, fortæller Nicola Bulleys anonyme ven til Mirror.

I samme område som Nicola Bulley luftede sin hund, har en druknetragedie tidligere fundet sted, da et lille barn blev fundet livløs i vandet.

Klokken 09.35 blev familiens hund fundet alene, imens Nicola Bulleys telefon også var at finde. Tyve minutter før, var sidste gang et vidne så Bulley gå i området.

Sponsoreret indhold