Datter myrdede far med forgiftet burger: Begravede ham i beton

Foto: Privat

I januar 2019 gjorde politiet i Denver i USA et frygteligt fund.

Indkapslet i beton under et hjem i Denver fandt de liget af en 69-årig mand.

Det skriver METRO.

[node:advert-in-body

Da William Mussack blev obduceret, fandt man spor af acepromazin i hans krop – et middel som man bruger til at bedøve dyr med.

En 45-årig kvinde, Dayna Jennings, er nu blevet idømt fængsel på livstid for det koldblodige drab på faren, der blev fundet under deres fælles hjem.  

Mussacks søn fortalte efterforskere, at hans far skrev til ham i december 2017 og fortalte, at datteren havde ’forgiftet’ ham.

I beskeden skrev han videre, at ’han havde været bevidstløs i 15 timer efter at have taget en bid af en burger, som datteren havde givet ham’.

Det var sidste gang, at sønnen, Brian Mussack, hørte fra sin far.

For fem uger senere blev William Mussacks lig fundet indkapslet i beton i en krybekælder under hjemmet.

Politiet undersøgte hjemmet og fortalte, at det lugtede som ’kloak og råddenskab’.

Datteren, Dayna Jennings, fortalte, at lugten skyldtes et tilstoppet toilet. Hun tilføjede også, at faren var taget op i bjergene sammen med hans kæreste.

Senere blev datteren afhørt på politistationen. Under afhøringen modtog politiet informationen om, at der var fundet ligrester under hjemmet.

Under afhøringen tilstod Dayna Jennings, at hun havde hældt beton i krybekælderen. Og da betjentene på stationen fortalte hende, at myndighederne var i gang med at undersøge betonen, bad den 45-årige kvinde om en advokat.

  • - Jennings vildledte adskillige gange familien, selv efter de var blevet bekymret. Hun beskrev hverdagsrutiner, som om alt var helt normalt, sagde anklager Rhonda Pilmer i retten, efter kvinden var blevet fundet skyldig i drabet på sin far.

  • - Alt imens planlagde hun, hvordan hun skulle skaffe sig af med sin fars lig. Hun undersøgte stofferne, bestilte det og modtog det. Hun havde adskillige muligheder for at stoppe og spørge sig selv: Skal jeg virkelig forgifte min far?

Det står uklart, hvad der har motiveret Dayna Jennings til at tage livet af sin far, men politiet har fortalt, at hendes massagevirksomhed gik konkurs, og at hendes mand gik fra hende kort før drabet.

Hendes eksmand har angiveligt fortalt efterforskere, at den 45-årige kvinde var i en ’nedadgående spiral’, efter virksomheden kollapsede.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close