Krimi 13. juni 2019

Danskers DNA fundet på myrdet hustru og datters tøj

Politiet har fundet DNA fra en 54-årig dansker på det nattøj, som hans kone og datter var iført, da de på bestialsk vis blev tævet ihjel i familiens hjem i den nigeriansk by Abuja.
Foto: MEGA (arkivfoto)

Fundet af DNA har dermed forstærket politiets mistanke om, at det er den 54-årige danske statsborger, der står bag det bestialske drab på sin familie. Det skriver The Nation.

Oplysningerne kom frem i retten, hvor den danske mand sidder på anklagebænken for drabet på sin kone og parrets treårige datter.

De to blev angiveligt dræbt sent om natten den 5. april sidste år. Den danske mand har været i de nigerianske myndigheders varetægt siden april 2018. Manden nægter sig skyldig i dobbeltdrabet.

I retten kom det tirsdag frem, at en ledende retsmediciner og tre kolleger sammen med politiet, en speciallæge og en repræsentant fra den danske ambassade i Nigeria tog til lejligheden, som er gerningsstedet, fem dage efter drabet.

Her var der ingen tegn på indbrud, men der blev fundet pletter og plamager i køkkenet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  • - Pletterne blev bekræftet som værende blod, sagde retsmediciner Richard Somiari i retten.

  • I lejligheden fandt de også beviser på visse områder, der var forsøgt gjort rene.
  •  

Retsmedicinerne forklarede, hvordan danskerens DNA blev fundet flere steder på konen og datterens natkjoler blandt andet omkring nakken og brystet, hvilket angiveligt skulle indikere, at de to kæmpede mod gerningsmanden.

  • - Sandsynligheden for at finde en anden person, der også matcher DNA-profilen er én ud af syv billiarder, slog retsmedicineren yderligere fast i retten.

Næste retsmøde i sagen er i starten af juli.

Sponsoreret indhold