Danske Natascha døde søndag: Nu har hun reddet seks andre

(Foto: MEGA/arkivfoto)

Natascha blev kun 17 år gammel. I søndags mistede hun livet i en frygtelig ulykke. 

'10. marts vil for evigt være den værste dag i vores liv', skrev familien i går i et opslag på Nataschas Facebook-profil. 

Klokken 1 om natten bankede politiet på hos familien Arrild i Borup i Roskilde med den frygtelige besked om, at datteren havde været med i en voldsom færdelsulykke i Lellinge. 

Den 17-årige pige havde været med i en soloulykke som passager, hvor bilen med alt for høj fart var braget ind i nogle træer. 

En 20-årig mand var ifølge sn.dk chauffør i bilen. Og Natascha blev angiveligt slynget ud af bilen og slået bevidstløs med det samme. Hun blev fløjet til Rigshospitalet.

Men den unge piges liv stod ikke til at redde. Skaderne på kraniet var så slemme, og mandag klokken 12:11 erklærede lægerne på Rigshospitalet hende hjernedød. 

Og så skulle familien tage en vigtig beslutning. Spørgsmålet om organdonation kom hurtigt på tale. 

'I aften klokken 21 reddede hun verden for seks mennesker som uden et nyt organ ikke kunne overleve - hun kommer herfra som den stjerne, hun er - og vores ægte heltinde', skriver Nataschas far, mor og søskende i Facebook-opslaget. 

Familien har valgt at gøre opslaget på Facebook offentligt for at opfordre unge til at tænke sig om i trafikken. 

'Tag selen på, tag afstand fra hasarderet kørsel, stoffer og ikke mindst manglende respekt for hinanden og hinandens liv. I må meget gerne dele del, så er Nataschas død ikke helt forgæves, skriver familien i opslaget på Facebook', der skrives under med 'Far, mor, dine søskende'.

Ifølge TV2 er der blevet lagt flere blomster og breve på ulykkesstedet i Lellige. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close