Krimi5. januar 2021

Dansk tv-kendis tiltalt: Sendte tæskehold efter eks-kæresten

Udstyret med strømpistol, jernrør og reb sendte den danske tv-kendis ifølge tiltalen fem unge mænd efter sin eks-kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-01-05_kl._11.36.35_1.png
 Foto: Ritzau Scanpix

De fem unge mænd, der er i alderen 16 til 20 år, blev instrueret af den kvindelige tv-kendis til at begå røveri, hærværk mod hendes tidligere kæreste.

Det mener i hvert fald Fyns politi, der har rejst tiltale mod den tidligere tv-vært.

Ifølge anklageskriftet havde hun udstyret de unge gutter med en strømpistol, et jernrør og et reb.

Tv-kendissen har siddet varetægtsfængslet 10. september. Hun nægter sig ligesom de fem unge skyldig i tiltalen.

Tv-værten skulle angiveligt have frygtet, at ekskæresten lå inde med nøgenbillede af hende, som han ville misbruge.

Sagen tog ifølge anklageskrifet sin begyndelse 15. februar sidste år. Aftenen forinden skulle tv-værten have overtalt sine nu medtiltalte til at begå røveri og hærværk mod ekskæresten på hans adresse i Svendborg.

Den skæbnesvangre februaraften skulle de fire drenge iført elefanthuer så have trængt sig ind i ekskærestens hus, hvor de i soveværelset vækkede ham med trusler og vold.

- Hvis du siger noget til nogen, eller hvis du flytter dig, så slår vi dig fandeme ihjel, sagde de unge dreng angiveligt ifølge anklageskriftet.

- Du skal takke ham for at han ikke slår dig ihjel, sagde de videre, ligesom en af dem slog en hånd gennem en skabslåge, hvorefter en af de andre drenge sagde:

- Næste gang er det dit ansigt.

Tæskeholdet kastede efterfølgende ifølge politiet ekskærestens iPad, iPhone, router og bilnøgler i et fyldt badekar og forlod ejendommen med flere hestepas, en bærbarcomputer og ekskærestens NEM-ID.

Efterforskningen har vist, at det angiveligt var en heftig konflikt mellem tv-værten og ekskæresten, der skulle have udløst den voldsomme handling.

Det viser blandt andet sms-beskeder.

Ifølge tiltalen begik den ene af de tiltalte sammen med to andre kammerater på 18 og 19 år et nyt overfald på manden 28. august, hvor det igen var den tidligere tv-vært der instruerede dem i, hvordan de skulle gøre.

Hun gav dem en strømpistol, et jernrør og et reb til at binde manden med. Ifølge tiltalen skulle han mishandles med de to våben, men da de tre unge nåeded hen til ejendommen opgav de at bruge deres medbragte våben.

Planen var også at ekskærestens nye samleverske skulle udsættes for vold.

De tre unge mænd trængte endnu engang iført deres elefanthuer ind i huset. Her tildelte de manden flere knytnæveslag i ansigtet, mens hans samleverske blev slået en gang i hovedet med knyttet hånd.

Da der er navneforbud i sagen er SE og HØR afskrevet fra at skrive tv-værtens navn.

Retssagen starter 11. marts.

Sponsoreret indhold