Krimi5. december 2019

Dansk sangerinde: - Det er dybt fucking ulovligt

Den danske rapper Tessa har ufrivilligt fået delt intime videoer. Nu har hun politianmeldt flere personer til politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190630-124813-1_41mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix/Thomas Rasmussen

Rapperen Tessa fortæller nu åbent om, at der florerer videoer af hende på sociale medier, hvor hun er halvnøgen.

Videoerne er blevet det uden hendes tilladelse, fortæller hun i en video på Instagram.

- Hey allesammen - jeg har en public annoncement – det er news for nogen, men ikke for mig. Men først vil jeg gerne sige tak til alle de folk, der har sendt bevismateriale.

- Lige nu er der nogle videoer i omløb af mig, hvor jeg ikke har ret meget tøj på, og jeg ryger en joint, og jeg lever livet. Jeg synes, jeg ser flot ud. Jeg er meget glad for de her videoer, lyder det fra Tessa på Instragram.

Tessa har på et års tid formået at slå igennem på den danske rapscene med en hård stil og slibrige rim. Numre som "Snakker for meget" og "Ben" er allerede blevet spillet flittigt i radioen.

Hun fortæller, at videoerne er blevet sendt privat til folk. Nu er de blevet delt videre, uden hendes viden og tilladelse. Det har fået hende til at gå til politiet.

Hun har angiveligt politianmeldt flere personer til Midt- og Vestsjællands Politi.

- De her videoer er blevet sendt privat til folk, og derfor er det ulovligt at dele dem på internettet uden min tilladelse.

- Det betyder altså, at der er nogle af jer derude, som har fået en politianmeldelse. Jeg vil bare gerne sige til alle haters, til pressen, at jeg ikke har yderligere kommentarer. De videoer har jeg lavet og sendt i god tro til folk, jeg troede, jeg kunne stole på.

Til DR bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi, at de har modtaget en anmeldelse.

- Det her er også et kæmpe fucking opråb til alle de piger og drenge, som har været igennem det her: Speak the fuck up! Det er ikke okay, og det er dybt fucking ulovligt, lyder det fra rapperen.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Tessa, men det har ikke været muligt.

Sponsoreret indhold