Dansk realitydeltager anholdt efter tumult med politiet

Foto: Presse-fotos.dk

En bytur for realitydeltager Andreas Korsbakke tog natten til torsdag en ærgerlig drejning. 

Her havnede han nemlig i tumult med politiet. Det afslører billeder fra stedet. Her kan man se realitydeltageren blive iført håndjern, mens han er omringet af betjente. 

Ifølge pressefotos blev "Ex on the beach"-deltageren, der var iført en åbenstående beigefarvet, kortærmet skjorte afhørt, mens han er iført håndjern. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Presse-fotos.dk

Politiet rykkede ifølge Ekstra Bladet den nat ud til en anmeldelse om et større slagsmål foran barerne på Vestbrogade. 

- Vi blev i nat (natten til torsdag red.) kaldt ud til en anmeldelse om at et slagsmål foran en bar ved Rådhuspladsen. To personer, der var involveret i slagsmålet og som efterfølgende opførte sig aggressivt over for betjentene, blev anholdt. En person forsøgte efterfølgende at komme tæt på en af de anholdte og nægtede at fjerne sig fra stedet, da han blev bedt om det, siger politiet til mediet. 

Han blev anholdt for trusler mod polititet, men blev efterfølgende løsladt igen på stedet. Og han er ikke blevet sigtet i sagen. 

SE og HØR forsøger at få en kontakt fra hovedpersonen selv, men til Ekstra Bladet oplyser han, at han ikke er enig i politiets udlægning af sagen. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Presse-fotos.dk

Anderas Korsbakke blev i sæson fire af "Ex on the Beach" kylet ud på røv og albuer efter bare to afsnit. 

For da Andreas var indlogeret på et hotel i Brasilien forud for sæsonens start, dummede han sig gevaldigt. 

Her endte han med at tage til fest på hotellet, hvor han blev glad for en brasiliansk pige. De to endte med at have sex.

Og det må man altså ikke, når man er på vej ind som startcast i "Ex on the Beach". Det skyldes, at Andreas før optagelserne har gennemgået en lægeundersøgelse for blandt andet kønssygdomme.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close