Dansk politiker gad ikke mundbind på grillbar

Venstrepolitikeren og tidligere minister Eva Kjer Hansen var i søndags blevet godt gammeldags sulten efter en god hotdog.

Til dagligt bor politikeren i den sønderjyske by Aabenraa, og her er hendes 'go-too'-sted Havnegrillen. 

Lidt over middag trådte venstreprofilen ind ad døren for at bestille sin pølse i brød. Men Eva Kjer Hansen havde glemt mundbindet.

Artiklen forsætter under billedet.

Eva Kjer Hansen håber på at blive borgmester i Kolding.

Eva Kjer Hansen håber på at blive borgmester i Kolding. Foto: Ritzau/Scanpix

Det skriver JydskeVestkysten.

Til restaurantejerens store forbavselse ignorerede Eva Kjer Hansen alle påbud om at bære mundbind på stedet. Hun fortæller, at de havde sat flere skilte op, som man ikke kunne undgå at se

- Eva Kjer Hansen var alene og kom ind på Havnegrillen omkring klokken 13.00 for at bestille en hotdog. Der var mange kunder på det tidspunkt, siger Christa Jürgensen, der ejer grillen sammen med sin mand, til JydskeVestkysten.

Under 24 timer tidligere trådte regeringens nye restriktioner for at bekæmpe coronavirussen i kraft. Nu skal alle bære mundbind på barer, cafeer og restauranter, når man går eller står. 

Straks blev den tidligere minister gjort opmærksom på, at hun ikke havde mundbind på. Selv kunderne gjorde hende opmærksom på det. Men det ignorede venstrekvinden.

Kunderne blev nærmest agressive, fordi det var en politiker, der ikke fulgte reglerne. Jeg synes det er dårlig opførsel, og det gør det ikke bedre, at det var en politiker, siger Christa Jürgensen til TV 2, og oplyser, at alle kunder kan købe mundbind for 5 kroner på stedet.

Politikeren efterlod en noget dårlig stemning i den ellers så hyggelige grillbar.

I dag kan hun godt se, at hun handlede forkert.

- Reglerne er selvfølgelig ens for alle, og jeg beklager meget. Det var en forglemmelse fra min side, og jeg skulle selvfølgelig have gået udenfor, da jeg blev gjort opmærksom på problemet, siger Eva Kjer Hansen.

- Det kommer ikke til at ske igen. Fremover vil jeg hellere have mundbind på en gang for meget end en gang for lidt, siger Eva Kjer Hansen til TV 2.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close