Krimi23. maj 2019

Daniel Craig på operationsbordet efter Bond-ulykke

De hardcore James Bond-fans ved, at den nye film efter planen har premiere til april næste år.
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-04-08_kl._14.45.31.png
 Foto: MEGA
  1. Men under optagelserne til en af filmens actionscener er den 51-årige silver fox kommet til skade.

Han er kommet så slemt til skade, at han er blevet trukket ud af produktion i to uger. Daniel Craig skal nemlig på operationsbord med sin ankel. Det skriver holdet bag James Bond på deres officielle Twitter-profil.

  • - Daniel Craig skal have en mindre operation i anklen for en skade, han har pådraget sig, mens vi filmede på Jamaica, lyder det på det sociale medie.

Ifølge The Sun gled skuespilleren, da han løb i sit meget velkendte suit. Efterfølgende var Craig nødt til at flyve fra Jamaica til USA, hvor han blev røntgenfotograferet.

En kilde fortæller mediet, at skuespilleren, som insisterer på at lave næsten alle sin stunts selv, var meget frustreret efter faldet.

  • - Daniel var topklar til én af de sidste scener på Jamaica. Han sprintede afsted, da han pludselig gled og faldt ret uheldigt ned. Han var i ret meget smerte og klagede over sin ankel. Som man jo kan forvente, var han også ret gal over, at det skete. Han kastede sin blazer på jorden i ren frustration, siger kilden.

  • Holdet bag forsøger dog i opslaget på Twitter at berolige deres fans med, at optagelserne vil fortsætte, og at det derfor ikke ser ud som om, at filmen vil bliver forsinket.

  • - Produktionen vil fortsætte, mens Craig kommer sig i to uger efter operationen. Filmen vil stadig have premiere i april 2020.

null

Sponsoreret indhold