Krimi 25. april 2022

Dækket af blod: Her tager han livet af Molly

Molly troede, hun havde mødt sin drømmefyr. Men forholdet endte som et blodigt mareridt, da han stak hende ihjel med 75 knivstik
(Foto: Ritzau Scanpix)

Han var lige Mollys type: Mørkhåret, veltrænet og storsmilende.

Derfor gik der ikke længe, før den britiske kvinde fra Kent var smaskforelsket i sin nye fyr Josh. Og kærligheden var mere end gengældt. Josh overøste hende med kærlighed, kys og kram. Dagligt fortalte han hende, hvor heldig han var, og dagligt proklamerede han, at de skulle være sammen for evigt og altid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Molly McLaren, 23, mødte den tre år ældre Joshua Stimpson på Tinder i november 2016. I begyndelsen var forholdet rosenrødt, men syv måneder senere et blodigt mareridt. Foto: Ritzau Scanpix

Det lød sødt, og i begyndelsen var Molly da også smigret. Men en nagende tvivl begyndte at vokse. For Josh ville konstant vide, hvor Molly var. Han var kontrollerende og manipulerende.

Én chance til

Molly fik kolde fødder og ville stoppe deres fire måneder lange forhold.

”Det er bedst, at vi giver hinanden plads nu”, skrev Molly i en sms.

Men Josh ville ikke acceptere det og bombarderede hende med beskeder og opkald. Han bønfaldt hende om én chance mere, og han lovede højt og helligt, at han ville give hende plads. Til sidst tog Molly ham tilbage, det var lettest, og i begyndelsen virkede det da også til, at han havde han forbedret sig. Men kun i begyndelsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

To dage før drabet fangede et overvågningskamera Josh, der købte mordvåbnet – en kniv – i det lokale supermarked. Foto: Ritzau Scanpix

For kort efter begyndte han igen at kontrollere hende. Han ville vide, hvor hun var hele tiden og han kimede hende ned, når de ikke var sammen. Han filmede sågar hende, når hun havde det sjovt uden ham, og bagefter viste han hende videoerne og sagde: ”Se, du har det jo sjovere uden mig”. Selv om Molly forsøgte at forsvare sig, lyttede han ikke.

I maj 2017 tog parret på en uges ferie til Tenerife. Molly vidste, at ferien ville blive et vendepunkt: Enten blev de sammen, hvis ferien gik godt, og ellers ville hun slå op med ham.

Vreden voksede

”Det er det værste nogensinde, hjælp mig”, skrev Molly fortvivlet til en veninde. Ferien var slet ikke gået godt, og Josh var om muligt endnu mere kontrollerende og ubehagelig.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Josh stak sin ekskæreste ihjel omkring klokken 11. Kort før havde han opsøgt hende i fitnesscentret. Foto: Ritzau Scanpix

Knap en måned senere tog Molly den endelige beslutning og brød med ham. Igen begyndte han at bombardere hende med beskeder og igen forsøgte han at undskylde, men denne gang var Molly stålfast. Hun ville ikke tilbage og ignorerede ham.

Josh’ vrede voksede. Han begyndte at svine hende til på de sociale medier. Han delte deres private beskeder og påstod, hun havde et stofmisbrug. Molly forsøgte at fokusere på noget andet. Hun havde fået nyt job i et fitnesscenter, men end ikke her kunne hun være i fred. Josh opsøgte hende dagligt og virkede truende. Ingen havde dog forestillet sig, hvad han ville gøre om formiddagen den 29. juni 2017.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Politiet kontaktede Josh og forlangte, at han stoppede med at kontakte Molly. Hans ildevarslende svar var: “Der kommer mere”. Ingen havde dog troet, at det ville ende i drab. Foto: Ritzau Scanpix

Den dag var Molly som altid i fitnesscentret. Igen havde Josh opsøgt hende, mens hun trænede. Molly konfronterede sin ekskæreste og spurgte, om han fulgte efter hende. Josh svarede ikke, men forlod i stedet træningslokalet.

Molly skrev en sms til sin mor og fortalte om det ubehagelige møde.

”Bare kør direkte hjem. Tag ikke kontakt til ham”, svarede Mollys mor.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Chokerede vidner overværede drabet på parkeringspladsen på Chatham Dockside i Kent. Bagefter gik en blodindsmurt Josh roligt rundt. Foto: Ritzau Scanpix

Det ville Molly også, men hun nåede kun at sætte sig ind i sin Citröen, så slog han til. Han borede en kniv ind i Molly, og han fortsatte med at stikke hende, mens hun skreg og dyttede på parkeringspladsen. Et vidne forsøgte at stoppe vanviddet og hive Josh ud af bilen. Men Josh stoppede ikke, før han havde ramt Molly 75 gange, og hun lå helt livløs ind over rattet.

Bagefter gik han hvileløst rundt uden at fortrække en mine. Da politiet ankom få minutter senere, blev han anholdt uden dramatik. Det var som om, han havde opnået, hvad han ville.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Josh sagde sit job som lagerarbejder op, så han kunne være sammen med Molly hele tiden. Han ville konstant være ved hendes side. Foto: Ritzau Scanpix

I retten forsøgte Josh at forsvare sig med, at han var sindssyg, og at han derfor kun skulle dømmes for uagtsomt manddrab og ikke mord. Men den købte dommeren ikke. Der var ingen tvivl om, at han havde forfulgt Molly i dagevis og ventet på lige netop øjeblikket, hvor han kunne slå til.

I februar 2018 blev Josh idømt fængsel på livstid. Han skal som minimum afsone 26 år for drabet på sin ekskæreste.

Sponsoreret indhold