Krimi8. maj 2020

Corona-smittet mor føder tvillinger: Lå i koma

I disse mørke tider er en lykkelig historie dukket op. En mor, der var smittet med coronavirus, har født tvillingen, mens hun lå i koma
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/95264667_2715110365285065_831389214762336256_o.jpg
 Foto: Piedmont Healthcare Facebook

Selv om regeringen i går løftede sløret for den næste fase af genåbningen af Danmark, så kan det være svært at finde gode nyheder for tiden.

Alt drukner i konkursramte firmaer, smittetal og masser af dommedagsprofetier.

Heldigvis er en ganske lykkelig nyhed nu en realitet, efter en mor, der var smittet med coronavirus, har født tvillinger.

Og det gjorde hun endda, mens hun lå i koma. Det skriver flere andre amerikanske medier heriblandt People.

Da amerikaneren Monique Cook var otte måneder gravid med tvillinger, begyndte hun at opleve symptomer for coronavirus og kontaktede derfor straks sin læge.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega629674_001.jpg
 Foto: MEGA

Illustration af corona-virusset (Foto: MEGA)

Da Monique Cook blev testet positiv for coronavirus, skyndte lægerne på hospitalet at indlægge hende, da da var nødt til at udføre et akut kejsersnit.

Først fem dage efter fødslen vågnede hun igen. Og her fik hun sig et gigantisk chok.

- Det værste ved at vågne var, at jeg kiggede ned og ikke havde en stor mave. Ingen babyer. Jeg kan huske, at jeg spurgte, hvor mine børn var, siger Monique Cook ifølge People.

Heldigvis kunne den tilstedeværende sygeplejerske lykkeligt fortælle hende, at hendes to ønskebørn, som har fået navnene August Sky og Angel Renee, havde det godt.

Den nybagte tvillingemor, som i forvejen havde to børn, måtte dog vente flere uger med at se sine børn, da hun blev lagt i karantæne grundet coronavirus.

Her sørgede Monique Cooks mand dog for at sende billeder af de to vidundere. Og da hun endelig måtte se dem, var det selvfølgelig en stor forløsning.

Sponsoreret indhold