Krimi10. september 2021

Chipspose med hemmeligt rum: Dansk butikstyv i kæmpe brøler

En butikstyv fra Aalborg viste sig at være narkosælger, da han blev anholdt i et supermarked
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/retten_i_aalborg_1.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

En narkosælger fra Aalborg ærgrer sig nok noget så gevaldigt over, at han valgte at stjæle vare i et lokalt supermarked.

Sent torsdag aften blev manden snuppet i at stjæle fra hylderne af en butiksdetektiv.

- Vi holder ham nede, men han kæmper i mod.

Sådan lød anmeldelsen, da butiksvagten fra supermarkedet i Aalborg ringede til Nordjyllands Politi. Nu ville de gerne have assistance fra deres uniformerede kolleger i politiet og overlevere tyven.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det viste sig, at der var en god grund til, at butikstyven havde travlt med at komme fri.

Kort tid efter ankom en beredskabspatrulje til stedet. De sigtede og anholdt manden for butikstyveri, hvorefter de gennemsøgte manden og hans taske.

Her blev betjentene noget forbløffet over, hvad de fandt.

Uopfordret oplyste den sigtede, at tasken indeholdte hash. Og ganske rigtigt; en kraftig stank af hash mødte betjentene, da de åbnede den for at undersøge den nærmere.

Hashen blev i alt kontrolvejet til 749,71 gram. Derudover bar tasken på 6 mobiltelefoner, en bærbar PC og en ganske almindelig indpakning til chips.

Men det viste sig, at chips-indpakningen havde et hemmeligt rum. Et rum, der skjulte et større kontantbeløb. Den større mængde hash, de 6 mobiltelefoner og kontanterne – alle tydelige tegn på salg af narko.

Politiet sigtede derfor yderligere manden for salg af narkotika. De fundne genstande blev konfiskeret som bevismateriale i sagen.

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

Sponsoreret indhold