Krimi5. oktober 2022

Californien i højeste alarmberedskab: Forældre samt lille baby kidnappet

De californiske myndigheder er i højeste alarmberedskab, efter en familie bestående af far, mor, onkel og en otte måneder gammel baby er blevet kidnappet
Fire familiemedlemmer er blevet kidnappet i Californien. Politiet har ingen idé om, hvor de befinder sig. nbsp;
Fire familiemedlemmer er blevet kidnappet i Californien. Politiet har ingen idé om, hvor de befinder sig.
 Foto: Politi

De californiske myndigheder leder lige nu med lys og lygte efter en hel familie, der på mystisk og uforståelig vis er blevet kidnappet.

Det skriver People.

Den uhyggelige sag tog sin begyndelse mandag, da fire familiemedlemmer – et forældrepar, deres baby og babyens onkel – blev kidnappet i Merced County, Californien.

Ofrene er blevet identificeret som Jasleen Kaur, 27, Jasdeep Singh, 36, og deres otte måneder gamle baby, Aroohi Dheri. Desuden er babyens onkel, Amandeep Singh, 39, også blevet kidnappet.

Politiet i Californien oplyser, at de fire familiemedlemmer “alle blev taget mod deres vilje”, mens gerningsmanden truede dem med en pistol.

Det er denne mand, som politiet har anholdt i sagen.
Det er denne mand, som politiet har anholdt i sagen.
 Foto: Politi

– På nuværende tidspunkt har vi ingen idé om motivet, udtaler den lokale sherif i en video, som er blevet delt på Facebook.

– Vi ved bare, at de er væk, tilføjer han.

Tirsdag fik politiet formentlig det første gennembrud i sagen. Her identificerede de den formodede gerningsmand – en 48-årig mand ved navn Jesus Manuel Salgado. Han havde kort forinden brugt et dankort, der tilhørte et af ofrene.

Da politiet forsøgte at tilbageholde manden, forsøgte han ifølge People at tage sit eget liv. Han er nu anholdt i surrogat på et hospital. Hans tilstand er kritisk.

Det er uvist, om Jesus Manuel Salgado er sigtet i sagen, og det er heller ikke kommet frem, om han står bag kidnapningerne. Sikkert er det dog, at der stadig intet spor er efter de fire familiemedlemmer.

Sponsoreret indhold