Krimi23. maj 2020

Bryder grædende sammen: Mor overrasker søn med nuggets efter flere måneder uden McDonald's

9-årige Adam er svært glad for de friturestegte kyllingebidder fra McDonald's
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_1300498at_0.jpg
 Foto: MEGA

Så da hans mor Wati Rahim overraskede ham med favoritmenuen - nuggets og iskold Milo-kakaomælk - var det et overordentligt glædeligt gensyn.

Faktisk hulker den lille dreng, der lider af autisme, allerede fra Wati kommer ind ad døren, og han dufter den genkendelige yndlingsmad, hun har med.

Familien, der bor i Singapore, har på grund af landets nedlukning, måtte undvære burgere, nuggets og fritter fra McDonald's, siden restauranterne lukkede i starten af april.

Oven i både corona og lockdown har familien fejret ramadan og fastet - hvilket den lille overraskelse også var en markering af.

For at skjule Adams livret, pakkede moderen maden fra det lokale shoppingcenter ind i medbragte røde plastikposer, før hun filmer Adam, der henrykt modtager gaven.

Den lille dreng græder af lykke og holder på et tidspunkt i videoen endda et lille stykke kylling op til sin kind, mens han takker både sin mor.

Wati fortæller til AsianParent, at Adam lider af autisme og opmærksomhedsforstyrrelse. Siden han var 4 år gammel har han haft diagnoserne, som både betyder, at han er særlig sensitiv og har svært ved at koncentrere sig.

Videoen, hvor i mor Wati også foreslår at gøre Adam til ny McDonalds-maskot i stedet for klovnen Ronald, er blevet delt over 1,5 tusind gange og fået mange reaktioner. Folk erklærer sig enige i, at de har savnet en god portion nuggets under lockdown.

Marl Senin skriver under videoen:

"Når det kommer til McNuggets eller McSpicy, er vi vel alle ligesom lille Adam?"

Sponsoreret indhold