Bruds mareridt: Troede hun kunne stole på en prut...

(Foto: MEGA)

Er der to ting, der er rigtig dumme at begive sig ud i, når man er iført en kridhvid brudekjole på sin store dag?

Jo, det er der!

1) At bælle tvivlsomme ”sunde shakes”.

2) At stole på sine prutter, når man har bællet ”sunde shakes”.

Desværre var lige netop disse to ting, som en brud havde kastet sig ud i på sin store dag – med en brun og ildelugtende katastrofe til følge.

Det er bryllupsplanlæggeren, der har valgt at fortælle den ildelugtende historie (… måske fordi bruden stadig forsøger at fortrænge, hvad der skete på den store dag).

Det sker i et længere opslag på det sociale medie Reddit.

Her indleder bryllupsplanlæggeren med at fortælle, at bruden – foruden at servere en fæl prut med fyld – var en ægte bridezilla.

- Men det er min opgave at deale med sådanne ting. På det her tidspunkt var ceremonien forbi, cocktail-timen var slut, billederne var taget, og vi var nu i gang med at forberede selve bryllupsfesten, som skulle indledes med parrets første dans sammen og så kagespisning.

Så langt nåede festen dog ikke, før bryllupsplanlæggeren kunne fornemme, at der var noget, der ulmede ved bruden. Sådan bogstavelig talt.

- Det viste sig, at bruden havde drukket nogle sunde shakes i et forsøg på at fikse en omgang oppustethed. Disse havde dog blandet sig ganske dårligt med aftenens cocktail, og hun har også guffet en forholdsvis solid morgenmad i sig, forklarer bryllupsplanlæggeren.

Og så var det, at hun begik den ypperste fejl: At stole på en prut. Hun tabte stort. Sådan bogstavelig talt.

Bryllupsplanlæggeren havde æren af at komme helt tæt på den prut, der kom ud af bruden og altså endte i brudens kjole (der kostede på den gode side af 100.000 kroner. Av!). Og beskrivelsen taler for sig selv:

- Dét, der kom ud af hendes krop, trodsede al fornuft. Det var slimet, olieagtigt og med hårde stykker, og så havde den konsistens som hårgel. Ikke nok med at det var en temmelig slemt uheld, var duften også uovertruffen. Det var groft sagt noget, som intet menneskelegeme burde kunne udsende.

Du kunne måske tro (eller rettere: håbe), at bruden nu satte stop på festen for fluks at flyve ud af tøjet og komme i noget rent. Men sådan gik det ingenlunde, afslører bryllupsplanlæggeren:

Bridezilla-bruden fastholdt nemlig at gennemføre sin første dans som planlagt i tidsplanen – indhyllet i prut eller ej. Så hun fjernede slet og ret det værste af fadæsen fra sin kjole med toiletpapir.

Og så gik hun ellers på gulvet i en øm – og formentlig også – ildelugtende dans med sin brudgom.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close