Brudgom sigtet for sexovergreb begået ved sit eget bryllup

Brudgommen, der er blevet identificeret som den 31-årige Matthew Aimers, der er sigtet for at have været lidt for nærgående overfor en af tjenerne ved sit eget bryllup.

Brudgommen, der er blevet identificeret som den 31-årige Matthew Aimers, der er sigtet for at have været lidt for nærgående overfor en af tjenerne ved sit eget bryllup.

(Foto: Handout)

En 31-årig brudgom fra Pennsylvania, USA er blevet sigtet for chikane, seksuelle krænkelser, tilbageholdelse af en mindreårig samt blufærdighedskrænkelse.

Lovovertrædelserne fandt sted under mandens eget bryllup i november sidste år.

Det skriver det amerikanske medie Philadelphia Inquirer.

Brudgommen, der er blevet identificeret som den 31-årige Matthew Aimers, er sigtet for at have været lidt for nærgående overfor en af tjenerne ved sit eget bryllup.

Brylluppet fandt sted 24. november sidste år på en såkaldt 'Country Club' i Philadelphia i Pennsylvania.

Offeret – en dengang 17-årig teenagepige – har fortalt, at Matthew Aimers tilbød hende 100 dollars for at komme i nærkontakt med hende.

Offeret afviste Matthew Aimers forespørgsel. Alligevel valgte han at følge efter hende ud på badeværelset. Her hev han angiveligt teenagepigen ind i en toiletbås, hvor han ifølge anklagen ragede på hende og viste sine kønsdele frem.

Teenagepigen er ifølge Philadelphia Inquirer ”rystet” oven på oplevelsen.

Senere på aftenen måtte politiet tilkaldes, da der opstod slagsmål mellem gæsterne og gommen. Matthew Aimers endte i håndjern, efter han kom op at toppes med en betjent.

Nu er han så sigtet for chikane, seksuelle krænkelser, tilbageholdelse af en mindreårig samt blufærdighedskrænkelse efter bryllupsfesten.

Torsdag var sagen for retten, hvor Matthew Aimers ankom sammen med sin kone.  

Mandens advokat forsvarede Matthew Aimers ved at fremhæve det faktum, at han stadig var lykkeligt gift:

- Det faktum at de stadigvæk er sammen, viser, at min klient er uskyldig, forklarede advokaten, der tilføjede, at ”end ikke talkshowværten Dr. Phil kan formå at holde parret sammen, hvis manden virkelig havde begået forbrydelsen”.

Dommeren valgte dog at opretholde sigtelserne mod Matthew Aimers.

Der ventes at falde dom i sagen i næste måned.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close