Krimi18. maj 2022

Brudgom overfaldt hustrus brudepige to dage før bryllup: Nu er han dømt

Amerikanske Daniel Carney havde åbenbart ikke nok i sin egen kommende hustru, da han i 2019 forsøgte at tvinge sin kommende hustrus ene brudepige til samleje
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel_carney.jpg
 Foto: LinkedIn

I 2019 stod Daniel Carney og hans kommende hustru over for en af deres måske allerstørste dage sammen som par.

De to skulle nemlig giftes.

Men den 30. august 2019 – to dage før selve brylluppet – efter en hel dag med river rafting på Delaware River, hvor både brud, brudgom og brudepiger var til stede, gik det helt galt.

Det skriver People.

Det blev muligvis en anelse for festligt for selskabet, og den dengang 28-årige Daniel Carney besluttede på et tidspunkt i løbet af aftenen at tage fat i en af brudepigerne, der selv var beruset.

Han tog hende med ud på herretoilettet på Shawnee Inn og Golf Resort, hvor selskabet var samlet.

Hustru stoppede overfald

Ifølge den 29-årige kvinde skulle han herefter have sprunget på hende, men at hun mistede bevidstheden.

Kort tid efter vågnede hun igen ved følelsen af en skarp smerte. Smerten kom af, at Carney var i færd med at bide i hende, mens han ragede løs.

Carneys hustru, Nicole, skulle så efter sigende være trådt ind i rummet og stoppet ham i akten.

Det resulterede i et skænderi mellem Carney og Nicole på en nærliggende parkeringsplads. Men de to endte med alligevel at blive gift to dage senere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/nicole_og_daniel_carney.jpg
 Foto: Zola

Daniel Carneys hustru, Nicole Carney, har gennem alle årene stået ved sin mands side. Også under domsafsigelsen torsdag. Foto: Zola

Den 29-årige kvinde anmeldte Carney for overfaldet dagen efter brylluppet.

Dengang lød det fra Carney, at han havde været påvirket på aftenen for hændelsen, og at han “følte, at han blev udnyttet” af offeret.

Senere erkendte han dog, at han i sandhed havde taget fat i brudepigen og trukket hende med ud på herretoilettet. Noget, som overvågning fra stedet også kunne bekræfte, da retssagen begyndte i sidste uge.

I løbet af retssagen kom det desuden frem, at Carney skrev til offeret kort tid efter.

– Jeg vil gerne undskylde for alt det, der skete. Kan vi ikke bare være glade for min kommende hustru i dag?, indledte han og skrev videre:

– Jeg vil stadig gerne giftes, og jeg ved, det er forfærdeligt, men min pik var fremme derude. Men vi gjorde jo aldrig noget, men vil du ikke tage en fortrydelsespille bare for en sikkerhedsskyld? Der er jo næsten ingen chance, men alligevel. Vil du ikke nok sige ja?

Torsdag, knap tre år efter overfaldet, blev Carney kendt skyldig i tre ud af fire anklager. Herunder forsøg på seksuelt overgreb, groft overgreb uden samtykke, overfald og overgreb uden samtykke.

Daniel Carney blev fundet ikke skyldig i forsøg på voldtægt af en bevidstløs.

Sponsoreret indhold