Krimi24. juni 2021

Bro taget i narkokørsel: Så stor var bøden

Det har kostet knaster for sangfuglen Bro, der valgte at sætte sig bag rattet påvirket af stoffer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bro skulle i denne uge have været i retten tiltalt for narkokørsel, at have kørt for stærkt og uden kørekort.

Men ”Sydpå”-sangeren valgte at erkende sin overtrædelse, betale bøden og dermed slippe for at stå skoleret foran en dommer i Københavns Byret.

En aktindsigt i bødeforlægget afslører, at overtrædelsen den septemberaften i 2019 har kostet ham 46.000 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre år.

Her fremgår det også, at Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, var påvirket af GHB – også kaldet Fantasy og kendt som flydende Ecstacy, da han 4. september kørte ud af Vasbygade i København.

Det afslørede blodprøven, som blev taget en time efter, han blev stoppet af politiet.

På Sundhed.dk beskrives GHB som en klar væske, der i "små doser kan give en rus, hvor personen oplever at blive afslapet, føle lykke og øget sexlyst gennem nedsat angst og nedsatte følelsesmæssige hæmninger".

Stoffet, der er meget svær at dosere, kan også påvirke bevidstheden og vejrtrækningen.

Desuden afslører en aktindsigt i anklageskriftet også, at Bro ikke havde noget kørekort. Ligesom han få minutter inden - men samme aften - blev fanget på et trafikkamera på Avedøre Havnevej.

Her kørte han mindst 95 kilometer i timen på en strækning, hvor hastighedsgrænsen er på 70.

Selv forklarede Bro, der også er højt elsket blandt børn, færdselsovertrædelsen sin Instagram og forklarede, at han på daværende tidspunkt ”var et rigtigt dårligt sted i sit liv”, og anerkendte at ”det var umodent” af ham.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar direkte fra Bro selv. Hans manager Thomas Maartensson fortalte dog mandag, at sangeren selv slet ikke var klar over, at han skulle i retten, og at han var smuttet til Marbella.

Det bekræfte en række billeder fra den yderst Instagram-aktive musiker også. Her deler han billeder af forbrændte lårbasser, strandhygge og fodboldkigning på storskærm.

Sponsoreret indhold