Krimi1. maj 2020

Britta betalte børnenes plastikoperationer

Ingen kvaler – mor betaler. I dag i Retten i Glostrup er det kommet frem, at svindeldømte Britta Nielsen brugte flere tusinde kroner på at forskønne sine børn udseende
https://imgix.seoghoer.dk/brittta_nielsen.jpg
 (Foto: Discovery Networks Danmark)

Britta Nielsen tre børn – 32-årige Nadia Samina Hayat, 35-årige Karina Jamilla Hayat og 39-årige Jimmi Jamil Hayat sidder i disse dage på anklagebænken i Retten i Glostrup. Alle tre er de tiltalt for groft hæleri.

Politiet mener, at børnene må have vidst eller bestemt formodet, at alle de millioner, som de fik af deres kære mor, stammede fra kriminalitet.

Torsdag og fredag i denne uge har det været Brittas ældste datters tur til at afgive forklaring. Hun nægter sig – ligesom sine søskende – skyldige i sagen.

Og har kategorisk slået fast, at hun mente, at hun hovedsageligt har modtaget penge og blevet forsørget af sin mand, Kian Omid.

Ifølge anklageskriftet børnene modtaget millioner og atter millioner fra mor Britta. Jimmi skulle ifølge anklagemyndigheden i gennem årene have modtaget over 10 millioner, Jamillia over tre millioner, mens Samina skulle have modtagte over 37 millioner kroner.

I retten i dag kunne anklager Kia Reumert også afslører, at børnene har fået deres mor til at betale deres plastikoperationer. Det skriver Ekstra Bladet.

En besked på Whatsapp fra 2015 afslører, at Jamilla, Brittas ældste datter, fik lavet en kosmetisk operation, efter hun havde født sin anden søn.

  • - Jeg har utilfreds med min mave og med min vægt. Derfor fik jeg lavet en operation på min mave. Det er meget privat, men jeg fik gjort noget kosmetisk.

Anklager Kia Reumert fremlagde så ifølge Ekstra Bladet også, at de to andre, Jimmi og Samina, også har fået betalt kosmetiske operationer af mor Britta.

  • - Jeg tror, det er nærliggende for en mor at hjælpe med det. Jeg var ked af det og ville gerne have lavet det om. Jeg tænker ikke, at min mor har tænkt, det var for dyrt, når jeg nu var ked af det. Jeg tror, det kostede omkring 40.000 kroner.

Hvad de to resterende børn har fået foretaget, og hvor meget det kostede, er umiddelbart ukendt.

Der forventes dom i sagen i midten i juli.

Sponsoreret indhold