Krimi 28. september 2021

Brian Laundries forældre afviser spekulationer: "Vi ved ikke, hvor han er"

Brian Laundries forældre har offentliggjort en udtalelse
Foto: YouTube

Hele USA leder desperat efter Brian Laundrie, der er eftersøgt af FBI i forbindelse med hans kæreste Gabby Petitos død. 

Mandag eftermiddag offentliggjorde Brian Laundries forældre en udtalelse. 

Det skriver FOX5.

"Chris and Roberta Laundrie ved ikke, hvor Brian er. De er bekymret for Brian og håber, at FBI kan lokalisere ham", stod der. 

"De spekulationer, som har være i offentligheden og i pressen om, at forældrene har hjulpet Brian med at flygte fra familiens hjem og med at undgå at blive anholdt, efter han havde været forsvundet i flere dage, er forkert", stod der videre i udtalelsen. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Politifoto

Foto: North Port Police Department/Facebook 

Familien Laundrie talte med politiet 17. september. Her fortalte de politiet, at de ikke vidste, hvor deres søn var, og at de ikke havde set ham i flere dage. 

Fredag udstedte FBI en officiel arrestordre på Brian Laundrie i kølvandet på, at hans forsvundne kæreste var blevet myrdet. 

Men den unge mand har den seneste uge været som sunket i jorden, efter hans kæreste Gabby Petito på mystisk vis forsvandt under deres roadtrip. 

Nu er den smilenede, lyshårede kvinde dog fundet myrdet i Grand Teton National Par, hvilket altså har fået politiet til at lede efter Brian Laundrie, som var forlovet med hende. 

Årsagen bag arrestordren er ikke - i hvert fald ikke endnu - at de mistænker, at han spillede en rolle i Gabbys død. Arrestordren lyder i øjeblikket på, at han misbrugte et kreditkort, der ikke var hans eget i den periode, hvor Gabby var forsvundet. 

Obduktionen af Gabby Petito viste, at den 22-årige kvinde var blevet myrdet. Det er dog endnu ikke kommet frem, hvordan det skete. 

Den unge kvinde blev officielt meldt savnet af sin familie 11. september. Forinden var hendes forlovede altså vendt alene hjem fra parrets fælles roadtrip den 1. september. 

Søndag blev Gabby Petito begravet. Her var familie, venner og flere hundrede sørgende mennesker mødt op for at hylde og ære den afdøde unge kvinde. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Instagram, Gabby Petito

Foto: Instagram, Gabby Petito

- Gabby er det mest fantastisk person, jeg nogensinde har mødt. Jeg beder jer alle om at lade jer inspirere af måden, hun behandlede mennesker på, alle mennesker. Hun elskede virkelig mennesker, sagde han ifølge Eonline og fortsatte.

- Når du tager hjem i dag, skal du lade dig inspirere at, hvad hun bragte til bordet. Jeg kunne ikke være mere stolt som

Sponsoreret indhold