Krimi14. maj 2024 (opd. 14. maj 2024)

Bombe i Emilie Meng-sag: Fandt hendes DNA hos tiltalte

For kort tid siden har anklagemyndigheden fortalt, at de har fundet Emilie Mengs dna hos den 33-råige mand, som er tiltalt for at have taget livet af hende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sagen mod en 33-årig mand, der er mistænkt for blandt andet at dræbe Emilie Meng, går nu i gang. Her kan du se, hvilke tre vigtige steder sagen kommer til at handle om.
 Video: Saad Ahmad/Patrick E. Nielsen

LÆS OGSÅ: LIVE fra retten: Emilie Meng myrdet nu begynder retssagen mod 33-årig

Emilie Mengs dna blev fundet hjemme hos den 33-årige mand, som er tiltalt for at have taget livet af den unge pige.

Sådan lød det for kort tid siden fra anklager Susanne Bluhm ved Retten i Næstved.

Politiet mener altså at kunne bevise, at den dræbte kvindes dna er blevet fundet i en kuffert, som lå hjemme hos den tiltalte - den fandt de frem til efter han sidste år blev anholdt for at have kidnappet en 13-årig pige i Kirkerup.

Nogle af de efterforskere, som var med under ransagningen, efterforskede også sagen om Emilie Meng.

Der blev fundet adskillige ting under anholdelsen af tiltalte i hans hjem - der blev blandt andet fundet en genstand, der ifølge anklageren havde dna fra Emilie på.

Det skulle ifølge Susanne Bluhm dreje sig om en rulle pakketape i en kuffert - her fandt man ifølge anklageren også flere andre ting, der kan have relevans til Emilie Meng

Sådan blev Emilie Meng fundet dræbt

Retten i Næstved har tirsdag taget hul på retssagen mod den mand, som politiet blandt andet mener har taget livet af Emilie Meng.

Hele Danmark fulgte med i forsvindingssagen da den 17-årige pige forsvandt fra Korsør Station 10. juli 2016 - hun blev først fundet dræbt mere end et halvt år senere.

Her blev den unge pige fundet dræbt i en sø ved Regnemarks Bakke - hun var nøgen og havde viklet løst tape rundt om halsen, fortalte anklager Susanne Bluhm for kort tid siden for retten.

Liget var svært medtaget og bar præg af, at det havde ligget i søen i et halvt år.

Tæt på liget blev der også fundet en Nettopose, hvori der lå det tøj, som hun havde på aftenen, hun forsvandt, lyder det i Retten i Næstved.

Det må antages at omsnøring af halsen er mindre sandsynlig, men det kan ikke udelukkes.

Sponsoreret indhold