Krimi22. maj 2021

Børn forsvinder pludseligt: Advarer mod uhyggelig TiKTok-trend

Forældre er blevet opfordret til at være opmærksomme omkring i mystisk trend på TikTok
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xnaphotostwo265428.jpg
 Foto: MEGA

En skræmmende trend på de sociale medie TikTok har skarpt røre og forargelse.

Samtidig vokser frygten for konsekenserne af den besynderlige trend, hvor børn med vilje forsvinder i 48 timer.

"Udfordringen" handler angiveligt om, at børn helt ned til 14 års alderen forsvinder sporløst for at teste "hvor meget hysteri de kan forårsage", fortæller en bruger på TikTok.

Det skriver flere engelske medier herunder The Sun.

Rygterne omkring trenden begyndte at cirkulere, da to piger på 14 og 15 i weekenden pludseligt forsvandt i Stockton i det nordlige England.

Da venner og familie blev bekymret for de to veninder, satte politiet gang i en masiv eftersøgning. Mandag blev pigerne fundet og genforenet med deres familie.

"Piger, vær søde at ringe til Cleveland Politi på 101 og fortæl os, at I er i sikkerhed. I er ikke i problemer, vi vil bare vide, at I er ok", tweetede politiet.

Teenagerne blev til alt held fundet i sikkerhed, det står endnu uklart, om pigerne forsvandt med vilje som en del af trenden.

Rygterne om trenden blev så massive, at politiet i Cleveland skriver om det på Facebook.

"Vi er opmærksomme på rygterne om en TikTok-trend, der bliver delt på lokale informationssider. Opslaget siger, at forældre bliver advaret om en trend på TikTok, hvor unge mennesker med vilje forsvinder i 48 timer for at se, hvor meget opmærksomhed, de kan tiltrække", står der.

Politiet siger, at de ikke var opmærksomme på, at trenden fandt sted i området, men at de alligevel opfordrer forældre til at være på vagt.

"Vi opfordrer altid forældre til at være opmærksomme på, hvad der kan ske på de sociale medier, men politiet har ikke udsendt en officelt advarsel omkring dette. Vi har endnu ikke fundet bevis for, at denne trend sker".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-05-20_kl._11.12.23.png

En bruger på TikTok deler fifs til, hvordan man kan forsvinde. Foto: TikTok

"Det er ikke kun i, det er en verdensomspændende trend, det er måske ikke altid det der sker, men det sker altså i nogle tilfælde", skrev en forælder.

En anden delte flere informationer om den såkaldte trend, der angiveligt handler om, hvor mange gange man kan blive "tagget" en "deltager" får på de sociale medier, imens deres familier desperat leder efter dem.

"Det her er så idiotisk og farligt. TikTok skal forbydes".

Sponsoreret indhold