Krimi16. december 2020

Bodegaejer fik bøde: Gav gratis shot kun til kvinder

Ejeren af Nørre Bodega har fået en bøde på 2500 kroner, efter han tilbød gratis shots udelukkende til kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi_7.jpg
 Foto: Politi.dk

I et forsøg på at få flere kvinder til Nørre Bodega på Nørrebro i København, valgte barejer Jesper Laursen at tilbyde gratis shot til de kvinder, der mødte op.

Det var i forbindelse med quiz-aften på bodegaen, at barejeren mente, at de godt kunne bruge nogle flere kvindelige deltagere, skriver TV 2.

Men det hujede ikke en mandlig deltager - en studerende i midten af tyverne - som valgte at anmelde tilbuddet til Ligebehandlingsnævnet, der har til opgave at afgøre sager, hvor folk har følt sig forfordelt.

Nævnet er kommet frem til, at der rent faktisk er noget om snakken - det er forskelsbehandling på baggrund af køn. Derfor skal Jesper Laursen nu betale 2500 kroner i erstatning.

- Jeg synes, det er gået for vidt det her.

- Vi har jo ikke gjort det her for at genere eller diskriminere nogen. Vi fandt på det her, fordi vi synes, der var for få kvinder til vores quizaften, siger Jesper Laursen til TV 2.

I et Facebook-opslag skriver han yderligere:

"Er det ikke gået for vidt nu? Vi ville blot være lidt gode ved de kvindelige gæster til vores onsdagsquiz kaldet ’Ladies Night,’ og det var overhovedet ikke for at diskrimere nogen."

Opslaget er i skrivende stund blevet del 1000 gange.

Sponsoreret indhold