Krimi1. november 2021

Blodbad: To skuddræbt og flere såret til kæmpe halloween-fest

På et splitsekund ændrede en baghave karakter fra at være kulissen til fest til at være gerningsstedet for et masseskyderi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/halloweenfest.png
 Foto: Google Maps

Det skulle have været en sjov halloween-fest for de mere end 200 gæster, som i weekenden var til privatfest i Joliet Township, USA. Men natten endte grufuldt.

To personer blev skudt og dræbt og adskillige blevet såret fra de skud, der blevet affyret ude fra og direkte ind mod de gæsterne, som stod tæt ved en dj-pult i haven.

- Alle hyggede sig, vi var deromme og dansede, og pludselig begyndte en gruppe mennesker at affyre skud, og alle faldt sammen på gulvet, siger Adolfo Sandoval, som deltog i festen, til NBC Chicago.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

- Da de begyndte at skyde, mærkede jeg rikochettering fra kuglerne, og da jeg begyndte at mærke dem, skubbede jeg min kæreste til siden og faldt sammen med hende. Da jeg prøvede at komme op igen, begyndte folk at trampe på mig og løbe over mig, fortsætter han.

Inden festen udviklede sig til et blodigt mareridt, havde de udklædte festgæster haft det sjovt og ubekymret. Lige indtil det øjeblik omkring klokken 00.39 lokal tid søndag, hvor der ifølge Will County Sherrif's Office blev hørt mellem 10 og 12 skud.

- Jeg kunne bare høre folk skrige og sige "der er lig på gulvet! Folk bliver ramt!" Jeg så folk komme ud med blod på deres hænder, fortæller en chokeret Nathan, som også var gæst til festen, til CBS Chicago.

Flygtede for deres liv

Det var en patrulje, der hørte skuddene, og det stod hurtigt klart, at der ikke hverken var tale om spøg eller skæmt.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Da politiet kørte efter lyden, blev de mødt af synet af omkring 100 mennesker, der flygtede for deres liv.

Et vidne kunne pege politiet i retning af huset, og da styrkerne nåede frem, fandt de flere personer, som var blevet skudt i husets baghave og ved andre huse i nærheden.

Politiets efterforskning er fortsat på et tidligt stadie, men det kan umiddelbart konstateres, at skyderiet fandt sted uden for huset.

På fri fod

Ifølge vidner var der to personer, der åbnede ild mod festen, og de stod sandsynligvis på en forhøjet position på en veranda med udsigt over menneskemængden.

Begge gerningsmænd er stadig på fri fod.

Den ene beskrives som en latinamerikansk mand med skæg, og han var iklædt en rød hættetrøje, en sort kasket og mørke bukser.

Den anden mand beskrives som "gennemsnitlig i størrelse, lyshudet sort eller latinamerikansk mand", og han var iklædt en gul hættetrøje og en skimaske.

Motivet for skyderiet er umiddelbart endnu ukendt.

Sponsoreret indhold