Krimi1. april 2023

Bizarre billeder: Indbrudstyv legede gemmeleg med politiet - og tabte

Det lykkedes ikke ligefrem en indbrudstyv at gemme sig for politiet, da de tog ham på fersk gerning i et fremmed hus - men der kom dog nogle "sjove" billeder ud af det
Politiet blev mødt af et ganske bizart syn, da de fandt frem til indbrudstyven. Her ses tyveknægtens gemmested på loftet.
Politiet blev mødt af et ganske bizart syn, da de fandt frem til indbrudstyven. Her ses tyveknægtens gemmested på loftet - og ja, det er forbryderens hænder, som stikker op af isoleringen.
 Foto: Politi

Morskaben afhænger nok af, om man er forbryder eller en lovlydig borger.

Det var i hvert fald til stor morskab for politiet, da de tidligere på ugen fangede en indbrudstyv i en lettere penibel situation.

Tyveknægten blev nemlig forstyrret af politiet midt under et indbrud, og forsøgte herefter at gå i skjul - et lettere bizart sted.

Det skriver New York Post.

Den mærkværdige episode fandt sted i det nordlige Fort Meyers i delstaten Florida, USA søndag.

Her forsøgte 44-årige Bruce Davis at begå et indbrud, men blev stoppet midt i akten af et hurtigt politikorps.

44-årige Bruce Davis blev anholdt efter det mislykkede indbrudsforsøg - og ses her på et såkaldt mugshot efter sin anholdelse.
44-årige Bruce Davis blev anholdt efter det mislykkede indbrudsforsøg - og ses her på et såkaldt mugshot efter sin anholdelse.
 Foto: Politi

Da betjentene trang ind i hjemmet, kunne de høre fodtrin på loftet.

Efter flere opfordringer til politiet om at komme ned fra sit skjulested, prøvede politiet at gasse ham ud - men Bruce Davis var tilsyneladende ganske stædig og blev på loftet.

Derfor måtte betjentene og en politihund sendes op på loftet efter tyveknægten.

Det var noget af et syn, som de blev mødt af, da Bruce Davis have valgt at gemme sig under en stor bunke isolering.

Sådan så indbrudstyven ud, efter han valgte at gemme sig under en stor bunke isolering 
Sådan så indbrudstyven ud, efter han valgte at gemme sig under en stor bunke isolering
 Foto: Politi

Har man før været i kontakt med isolering til et hus, så ved man også, at det er en ganske ubehagelig oplevelse - det klør nemlig som en i helvede, efter man har været i berøring med det.

Bruce Davis havde tilsyneladende fundet "sweetspottet" under isoleringen - for her lå han nemlig med hovedet presset ned mod luftkanalen, og kunne derved undgå den ubehagelige gas fra politiet.

Bruce Davis blev efterfølgende anholdt og sigtet for indbruddet - politiet fandt samtidig adskillige beviser på mandens mislykkede indbrud, da de fandt værktøj, som han havde brugt under indbruddet.

Manden var i forvejen langt fra et ubeskrevet blad hos ordensmagten. Han er tidligere blevet anholdt for blandt andet tyveri og for besiddelse af narkotika.

Sponsoreret indhold