Bizar ulykke på Titanic-museum: Tre mennesker ramt af isbjerg

Foto: Titanic Museum Attraction

Det er lidt over 109 år siden, at luksuslineren Titanic ramte et isbjerg i det nordlige Atlanterhav på sin jomfrurejse.

Derfor kan det lyde helt absurd, at også uskyldige museumsgæster som interesserer sig for den historiske ulykke, nu er blevet ramt af et – ganske vist falsk – isbjerg.   

Men det er ikke desto mindre det, der er sket på Titanic-museet i den amerikanske delstat Tennessee, hvor den udstillede genstand kollapsede og ramte tre af gæsterne.  

Det skriver Titanic Museum Attraction, der ligger ved Smoky Mountains,  på deres facebookside.

Åbnet igen - uden isbjerg

Endnu er der ikke klarhed over omfanget af skaderne, men de tre museumsgæster er fortsat indlagt. Umiddelbart efter ulykken mandag blev museet lukket for adgang, men tirsdag morgen åbnede det igen – dog er den store væg, der skal forestille et isbjerg, fjernet fra udstillingen.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Museet i Tennessee er verdens største Titanic-attraktion. (Foto: Titanic Museum Attraction)

Hentet af redningshelikopter

Ifølge museets egen udtalelse, vil det tage dem fire dage at genopbygge den specifikke del af attraktionen. Og i mellemtiden er det ejerne Mary Kellogg Joslyn og John Joslyns højeste prioritet at sørge for en bedre sikkerhed for de besøgende i fremtiden, lyder det.

- Det virker overflødigt at sige, at vi selvfølgelig aldrig havde forventet sådan en hændelse, og at sikkerheden for vores gæster og ansatte altid kommer i første række for os, siger de.

Til CNN fortæller Pigeon Forges beredskab, at de ankom til Titanic-museet ved 20-tiden om aftenen, efter at have fået et 911-opkald om en voldsom ulykke.

Brandfolkene tilså de tilskadekomne på stedet, og herefter blev én af de tre ofre fragtet med helikopter til hospitalet knap 50 kilometer derfra. De to andre blev kørt med ambulance til LeConte Medical Centre i Sevierville.

Titanic Museum Attraction kan bryste sig af at være verdens største Titanic-museum. Her kan gæsterne eksempelvis prøve at stikke hånden ned i koldt vand med en temperatur på - 2,2 grader, for selv at få en fornemmelse af, hvordan de forulykkede Titanic-passagerer havde det dengang i 1912, da kæmpestore skib sank.  

På musset kan man desuden opleve en mindevæg for ofrene, ligesom de desuden arrangerer sleep-overs- og bryllupper.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close