Krimi21. februar 2024

Bizar sag: Stak varer op i måsen og satte dem på plads

En 60-årig mand gik angiveligt rundt i en antikbutik og puttede varerne op i måsen, inden han stillede dem tilbage igen. Det må man selvsagt ikke
Mitchell C. Vest var iført det helt rigtige outfit til forbrydelsen. Der var i hvert fald let adgang til hans bagparti, som han tilsyneladende brugte flittigt.
Mitchell C. Vest var iført det helt rigtige outfit til forbrydelsen. Der var i hvert fald let adgang til hans bagparti, som han tilsyneladende brugte flittigt.
 Foto: CCTV

LÆS OGSÅ: Blottede sig for to piger: Udvist af Danmark

Ja, du har formentlig læst overskriften mere end én gang – og med god grund, for det lyder simpelthen for absurd til at være sandt, men ikke desto mindre skulle det forholde sig sådan.

60-årige Mitchell Cooper Vest blev i sidste uge anholdt efter flere anmeldelser til politiet.

Anmeldelsen gik på, at en mand 10. februar rendte rundt i en antikvitetsbutik og tog varer ned fra hylderne, som han stak op hvor solen ikke skinner for derefter at sætte varerne tilbage.

Ja, du læste rigtigt – han puttede angiveligt tingene op i måsen på sig selv, hvorefter han satte tingene tilbage på hylderne. Det må man bare ikke, hvorfor den ældre mand er blevet anholdt og sigtet i sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-20/mitchell-cooper-vest.jpg
Mitchell Cooper Vest er sigtet for criminal mischief, hvilket læner sig op af den danske straffelov om hærværk.
 Foto: Politi

Det skriver nyhedsmediet The Mirror.

Den absurde episode udspillede sig i sidste uge i to forskellige antikvitetsbutikker i Texas, USA.

Her kommer Mitchell C. Vest ind i butikken iført en kilt, og begynder tilsyneladende at gå rundt og kigge i butikken. Han gør dog mere end bare at kigge.

Undervejs putter han ifølge flere vidner blandt andet en makeupbørste i måsen, ligesom en tobaksdåse og en flaskeåbner ryger samme vej.

Men da Mitchell har haft varerne et hvis sted, placerer han dem stille og roligt tilbage på hylderne, fremgår det af overvågning fra de to butikker.

– Jeg var i totalt chok. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige eller gøre, har Susan Golden, der er butikschef i den ene antikvitetsbutik udtalt i forbindelse med sagen.

Varerne, der fik en tur op i Mitchell Vest, er siden blevet destrueret – der blev efterfølgende fundet afføring på dem, har butikkerne fortalt politiet.

Den 60-årige mand er derfor blevet sigtet for at have puttet varer til en værdi af omkring 1400 danske kroner i måsen. Han er blevet sigtet for såkaldt "criminal mischief", som ligger sig op af hærværk i den danske lovgivning.

Mitchell Cooper Vest er siden blevet løsladt mod kaution – der er endnu ikke afsat en dato i retten til behandlingen af sagen

Sponsoreret indhold