Bizar sag: Søskende kvalte mand med kebab

Foto: BTP

Et britisk søskendepar forsøgte at lave en ond spøg på en ældre mand i et tog. Men joken endte helt galt.

Ombord på toget fra Blackpool til Grange over Sand mødte David Noble og Nicole Cavin deres fællesbekendte David Clark. 

Da den 56-årige familiefar havde været til en fodboldkamp og drukket tæt faldt han hurtigt i søvn i kupeen sammen søskendeparret.

Her tog 34-årige David Noble og 24-årige Nicole Cavin en fatal beslutning, da de tvangsfordrede den sovende David Clark med kyllingekebab.

Det skriver de engelske medier Mirror og Metro.uk.

De to familiemedlemmer havde brugt dagen i Blackpool på at shoppe og gå på barer. Og under retssagen i Nightinggale Court i Preston North End fortalte de, at de inden rejsen hjem købte kebabs til turen.

Få sekunder efter de proppet maden ned i munden på David Clarke begyndte den 56-årige at få vejrtrækningsproblemer og kaste op. Han faldt om i toget.

Artiklen fortsætter under billedet...

David Clarke havde været til en fodboldkamp Lancaster FC og Farsley Celtic. I retten fortalte hans ven, at de havde drukket 10 til 15 øl på dagsturen. Foto: BTP

Det fik nogle andre passagerer til at udføre Heimlich-manøvren på ham. Men lige lidt hjalp det. David Clark kunne i trække vejret. Ved næste station forsøgte ambulancerereddere at genoplive ham.

Ifølge Mirror afgik han ved døden dagen efter på hospitalet. I retten kom det frem, at redderne fandt et klump kød på størrelse med en golfbold i halsen på familiefaren.

Anklageren i sagen fremlagde bevis for, at obduktionen viste, at David Clark blev kvalt. 

Til sammen blev de to søskende idømt over seks års fængsel. David Noble blev idømt tre år og tre måneders fængsel. Nicole Cavin blev idømt tre års fængsel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close