Krimi1. august 2022

Bizar og tragisk drabssag: Lærer dræber kommende elev

En amerikansk college-underviser er blevet anholdt efter at på tilfældigvis at have skudt en teenager, der skulle starte på skolen
Anna Jones er blevet skudt og dræbt af sin kommende lærer, Richard Sigman.
Anna Jones er blevet skudt og dræbt af sin kommende lærer, Richard Sigman.

En bizar drabssag trækker i øjeblikket overskrifter i USA.

Her er en underviser ved navn Richard Sigman blevet anholdt efter at have skudt og dræbt en kommende elev under et vredesudbrud.

Det skriver New York Post.

Ifølge det amerikanske medie fandt den groteske episode sted lørdag.

Her havde Richard Sigman, der indtil drabet var lærer på University of West Georgia, besøgt et lokalt pizzeria, hvor han var kommet op at skændes med en sikkerhedsvagt i restauranten.

Han havde i forbindelse med skænderiet truet med at skyde sikkerhedsvagten med en pistol, hvilket fik restauranten til at alarmere politiet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Læreren er nu både anholdt og sigtet for drabet på den kommende elev.
Læreren er nu både anholdt og sigtet for drabet på den kommende elev.
 Politifoto

Inden politiet ankom til restauranten, havde Richard Sigman dog forladt stedet og var i stedet gået ud på en nærliggende parkeringsplads, hvor han var begyndt at skyde efter parkerede biler.

I en af disse biler sad en 18-årig kvinde ved navn Anna Jones, som til foråret skulle starte på den skole, som Richard Sigman var lærer på.

Hun blev ramt af lærerens skud og blev hastet til hospitalet af sine venner, der også var i bilen, men lægerne kunne ikke redde hendes liv, og hun blev erklæret død efter ankomsten til hospitalet.

Richard Sigman er nu sigtet for drabet på den unge teenagepige, mens The University of West Georgia har bekræftet, at de har fyret ham.

- På vegne af skolen vil vi gerne sende vores dybeste medfølelse til Annas familie og venner, lyder det i en udtalelse fra universitetet.

Sponsoreret indhold