Krimi17. marts 2020

"Big Brother"-deltagere i uvished: I dag får de sandheden at vide

Produktionsselskabet bag ”Big Brother” fortæller, at man i dag vil fortælle deres isolerede deltagere om den verdensomspændende corona-virus, der på få uger har ændret hele vores verden radikalt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/big_brother.jpg
 (Foto: Sat.1)

Selv om hele verden lige nu næsten kun beskæftiger sig med én ting – den frygtede corona-virus – er der også stadig dem, der lever i komplet uvidenhed.

Nogle af dem er deltagerne i den tyske udgave af reality-programmet ”Big Brother”.

Her har deltagerne levet fuldstændig afskåret for omverdenen siden 6. februar, da de flyttede ind i det totalt-overvågede hus.

Indtil nu har det tyske produktionsselskab bag realityporgrammet afvist at informere deltagerne om den situation, der lige nu udspiller sig ude i verden.

Men nu har produktionsselskabet Sat.1 skiftet mening.

Nu fortæller de ifølge USA Today, at man i dag – tirsdag den 17. marts – vil informere deltagerne om den verdensomspændende corona-virus. Det vil ske i et live show fra deltagernes hus.

- Sat.1 har besluttet at informere ”Big Brother”-deltagerne om begivenhederne i Tyskland og i verden i et ekstra liveshow. Beslutningen er taget i samråd med deres pårørende, udtaler produktionsselskabet ifølge USA Today.

Under showet i aften vil lægen Dr. Andreas Kaniewski fortælle deltagerne om den alvorlige pandemi, ligesom deltagerne vil få mulighed for at stille spørgsmål og se videobeskeder fra deres pårørende. Sat.1 tilføjer, at alle deltagere er blevet testet for corona-smitte. Alle tests var negative.

Det sker yderst sjældent, at medvirkende i ”Big Brother” får noget at vide om livet uden for murene, mens optagelserne i gang. Der skal ifølge produktionsselskabet være tale om helt særlige omstændigheder som for eksempel dødsfald i familien.

I september 2001 valgte den amerikanske udgave af programmet dog at bryde deltager-isolationen, da man informerede deltagerne om terrorangrebet mod USA 11. september 2001.

Sponsoreret indhold