Krimi5. marts 2024

Bevæbnet sexforbryder angreb kvinde: Blev selv stukket ihjel

Da en dømt sexforbryder søndag forsøgte at angribe en kvinde i et vaskeri, kæmpede offeret igen og stak manden med hans eget våben. Det endte fatalt for manden
Nicholas Vincent Tranchant blev søndag slået ihjel, efter han angiveligt forsøgte at angribe en kvinde i et lokalt vaskeri.
Nicholas Vincent Tranchant blev søndag slået ihjel, efter han angiveligt forsøgte at angribe en kvinde i et lokalt vaskeri.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: Politiet undskylder: Delte billede fra 13-årig piges drabssag på Instagram

Søndag eftermiddag blev en kvinde udsat for et voldeligt overfald, hvor en dømt sexforbryder forsøgte at angribe hende i et vaskeri.

Kvinden endte med at tage kampen op mod 40-årige Nicholas Vincent Tranchant, som var bevæbnet med et skarpt våben, formentlig en kniv.

Det voldelige overfaldt endte med at koste angrebsmanden livet, da det angiveligt lykkedes offeret at fratage gerningsmanden kniven og stikke ham med den.

Det skriver The Mirror.

Politiet blev tilkaldt søndag eftermiddag, hvor angrebet fandt sted omkring klokken 15.30 i et vaskeri i byen Lacombe i delstaten Louisiana, USA.

Ifølge politiet gik Nicholas Tranchant til angreb på den uidentificerede kvinde i vaskeriet, hvor det endte i kamp mellem de to parter.

Det lykkedes kvinden at fravriste overfaldsmanden sit våben, som hun brugte mod ham. Hun har selv forklaret til politiet, at hun stak Tranchant i selvforsvar, og at hun frygtede for sit liv under angrebet.

Overfaldsmanden blev i 2003 dømt for at have begået andet seksuelt forhold end samleje mod et barn, ligesom han i 2008 blev dømt for forsøg på voldtægt i forbindelse med et indbrud.

Politiet hylder kvinden

Ved politiets ankomst til stedet fandt politiet den 40-årige gerningsmand i en blodpøl med et åbent sår.

Nicholas Tranchant blev herefter hastet til hospitalet, hvor han kort tid efter døde af sine skader.

Politiet har efterfølgende udtalt, at kvinden også kom til skade under overfaldet – hun blev ligeledes fragtet til hospitalet, hvor hun modtog behandling for sine skader.

– Jeg vil gerne hylde den modige kvinde for sit store mod og styrke, som hun viste, da hun kæmpede mod gerningsmanden, og jeg vil gerne bede folk om at sende gode tanker mod hende, har politichef Randy Smith udtalt.

Nicholas Tranchan blev løsladt 21. december 2023, efter han i 2008 blev dømt for forsøg på voldtægt under et indbrud.

Sponsoreret indhold